Strojna oprema
27.02.2021 19:44
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!

Woox in Proscenic sta priljubljeni blagovni znamki visoko kakovostnih pametnih rešitev, enostavne za uporabo in po dostopni ceni.
Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!
Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!

Tri vtičnice in štirje USB pametni razdelilci

WOOX R4028 Smart 16A USB powerstrip pametni razdelilec, tako kot spodaj opisani senzor za vrata ali okna in pametni hišni zvonec, deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 GHz, brez potrebe po ločenem hub-u ali plačljivi naročnini. S pomočjo razdelilca in brezplačne aplikacije Woox Home lahko preko svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika vklopite ali izklopite priključeno napravo, kjer koli že ste. Uporabite varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da naredite običajne majhne naprave v domu bolj priročne. Načrtujete lahko samodejni vklop in izklop aparatov, away način pa poskrbi, da v primeru vaše odsotnosti vklopi in izklopi naprave ob različnem času – tako bo videti, kot da je nekdo doma. Razdelilec je združljiv in deluje z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot) ter Google Assistant za glasovno upravljanje in IFTTT. Vsakemu pametnemu vtiču dodelite ime in med glasovnim ukazom preprosto komunicirajte z njimi po imenu. Ustvarite lahko tudi skupino za vse pametne naprave in jih nadzirate z enim ukazom.

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!Pametni senzor za vrata ali okna

WOOX R4966 pametni senzor za vrata ali okna je združljiv z asistentoma Amazon Alexa (Echo in Echo Dot), Google Assistantom za glasovno upravljanje in IFTTT. Prav tako lahko z brezplačno aplikacijo Woox Home nadzorujete napravo kjer koli že ste. Ko se senzor aktivira in se odprejo vrata ali okno, boste na mobilnem telefonu prejeli neposredno opozorilo o alarmu in vedeli, da je nekdo pravkar vstopil v prostor. Pametni senzor lahko uporabite tudi v kombinaciji z drugimi napravami WOOX, npr. povežete LED žarnico s senzorjem na vratih in ta samodejno zasveti ob vstopu. Senzor vsebuje dve bateriji AAA, ki sta priloženi in ima izjemno majhno porabo energije, bateriji pa bosta delovali do 6 mesecev ob odpiranju do 20-krat dnevno. Preko aplikacije Woox Home boste prejeli samodejno opozorilo za pravočasno menjavo baterij.

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!

WOOX R4957 pametni hišni zvonec

WiFi 1080p brezžični pametni hišni zvonec

Tudi WOOX R4957 1080p IR pametni hišni zvonec prav tako deluje z brezplačno aplikacijo Woox Home. Paket vključuje tudi notranji zvonec (priklop: vtičnica), ki ga priključite na mesto, od koder zvonca običajno ne slišite, na primer v kleti, na podstrešju ali v garaži. Pametni zvonec je povezan z internetom (WiFi),uporabnika pa obvesti preko aplikacije ali zvonca (zvonček), ko obiskovalec prispe pred vrata. S tem omogoči uporabniku uporabo aplikacije Woox Home za gledanje in pogovor z obiskovalcem.

Povezovanje vašega doma s pametnejšo prihodnostjo!Pametni laserski robotski sesalnik

S sistemom IPNAS 3.0 inteligentno krmari in preslika vaš dom, ustvari zemljevid vaše hiše v realnem času in načrtuje najboljšo čistilno pot. Z aplikacijo ProscenicHome lahko robotski sesalnik shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko večnadstropne zemljevide shranite v aplikacijo in vam tako ni treba skrbeti, ali bo zemljevid prvega nadstropja odstranjen, ko bo robot čistil drugo nadstropje.

Robotski sesalnik ima na voljo velik zabojnik za prah (Opcija: dodatni inteligentni zbiralnik prahu za samodejno odstranitev prahu iz robotovega smetnjaka, ki ni vključen v ceno) in rezervoar za vodo, s katerima lahko hkrati sesate in pomivate ali pa izberete le eno možnost. Zlahka odstrani prah in umazanijo s trdih tal ter izvleče umazanijo in lase, ujete globoko v preprogo. Z izbiro treh sesalnih moči lahko robotski sesalnik M7 Pro zadovolji različne potrebe po čiščenju. PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik lahko preslika in si zapomni postavitev predmetov v hiši ter prepozna ovire, kot so stopnice in s tem prepreči trke. Robotski vakuum je opremljen z litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 5200 mAh in omogoča sesanje do 150 minut. Ko se baterija izprazni, se robotski sesalnik samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem, kjer je končal. Robot se lahko povzpne na višino 2 cm. Sesalnik lahko nadzorujeta Alexa in Google Assistant.

Več na www.acord-92.si


Prijavi napako v članku