Računalništvo, telefonija
13.07.2015 08:28

Deli z drugimi:

Share

NetIQube – Poslovna rešitev za hitro in pametno odločanje

Predstavljajte si, da v nekaj minutah ustvarite predlogo za poslovno odločanje, ki upošteva že uveljavljene standarde v industriji, hkrati pa je prilagojena individualnim potrebam podjetja. Zamislite si, da lahko skrajšate čas priprave analiz in združevanja podatkov tudi do 80% in tako znatno znižate stroške implementacije poslovne analize in upravljanja s podatki.
NetIQube celovito merjenje uspešnosti ''Balance Score card''
NetIQube celovito merjenje uspešnosti ''Balance Score card''

Vpeljava učinkovite poslovne analize in obveščanja katalizira uspešne poslovne odločitve. Tega se zavedajo tako izvršni direktorji velikih korporacij kot tudi odločevalci v manjših in srednje velikih podjetij. Kar 60% jih namreč meni, da so prav investicije v poslovno analizo in uspešno odločanje fokus številka 1, ki ga zasledujejo pri svojem strateškem upravljanju. Poslovno odločanje pa mora biti tudi hitro.Organizacija, ki je sposobna sprejemati pametne odločitve v kratkem času, utrjuje svojo konkurenčno prednost.


Vsega tega se zavedamo, a kaj ko ne vemo, kako se analize podatkov pravilno lotiti. Katere podatke potrebujem? Kako jih zanesljivo in hitro analizirati, da bodo informacije na voljo v realnem času? Kateri kazalci uspešnosti mi lahko še pomagajo do bolj uspešnih odločitev? Kdo mi lahko pomaga, svetuje, izvede in vzdržuje tak sistem?

Netica – Strokovnjak za poslovno analizo in obveščanje ponuja edinstveno rešitev NetIQube

Predstavljajte si, da v nekaj minutah ustvarite predlogo za poslovno odločanje, ki upošteva že uveljavljene standarde v industriji, hkrati pa je prilagojena vašim potrebam. Namesto dolgotrajnih sestankovanj, predstavitve zapletenih analitičnih orodij in tehničnih podrobnosti, ki jih težko razumete, se s strokovnjakom za analizo podatkov pogovarjata o vaših potrebah in sproti ustvarjata strukturo za odločanje.

Učinkovita poslovna analiza in obveščanje dolgoročno vitalizira poslovanje podjetja

Glede na industrijo in izbran poslovni proces, vam NetIQube ponuja nabor pred definiranih kazalnikov uspešnosti, ki se standardizirano spremljajo pri izbranih poslovnih procesih kot so npr. proizvodnja, prodaja, marketing, nabava, finance in zaloge. Kazalnike lahko poljubno urejate, izključujete in dopolnjujete s svojimi lastnimi. Ob koncu izbora parametrov, se s pritiskom na tipko ustvari model za spremljanje in odločanje. Tako natanko vemo, katere podatke potrebujemo, kako jih bomo spremljali, analizirali in primerjali. Skrbniki podatkov le še poskrbijo, da se podatki vnesejo v centralno podatkovno skladišče in vaše odločitve bodo lahko hitrejše in učinkovitejše na vseh nivojih odločanja.


Prednosti NetIQube rešitve:

 • Hitra implementacija.
 • Razvoj poslovnih modelov odločanja na podlagi preverjenih predlog.
 • Kazalniki uspešnosti po meri industrije, poslovnega procesa in uporabnika.
 • Deluje v celovitem procesu odločanja 360°.
 • Eno orodje za različna področja analize in nivoje planiranja.
 • Podatke zapisuje direktno v centralno bazo.
 • Deluje ob pravem času.
 • Enostaven in prijazen uporabniku.
 • Uporablja vse prednosti Excela.
 • Strokovnjak za poslovno analizo in merjenje uspešnosti na področju proizvodnje, marketinga, prodaje, nabave in zalog.
 • Za mala, srednja in velika podjetja. Podjetja podvržena ISO standardom.
 • Skrajša čas priprave analiz in združevanja podatkov tudi do 80% in tako znatno znižuje stroške implementacije in upravljanja s podatki.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NETICA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NETICA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NETICA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku