Življenjski slog
15.06.2021 07:36

Deli z drugimi:

Share

Posojilo takoj in brez skrivalnic

Vsak se je že kdaj znašel v situaciji, ko je potreboval manjše posojilo. Takoj in po možnosti brez drobnega tiska in skritih stroškov, ki bi ga kasneje presenetili. Morda 500 ali 1000 EUR za nov računalnik ali telefon?

Vam je kar naenkrat odpovedal računalnik, mobilni telefon, morda televizor. Potrebujete boljši računalnik, pa trenutno na bančnem računu nimate 1000 EUR, ki bi jih lahko namenili za nakup? Čas je za posojilo.

Kaj sploh je posojilo? V osnovi gre za neka materialna, v našem primeru finančna sredstva, ki jih upnik da dolžniku, ta pa mu jih mora kasneje z obrestmi vrniti. Dolžnik, ki denar potrebuje, tako dobi večji znesek v celoti, ki ga potem na daljše časovno obdobje z obrestmi vrača.

Kar je za dolžnika pomembno je, da dobi sredstva čim prej in da so obresti čim manjše. Če vam je najpomembneje, da sredstva prejmete čim prej, so pravi naslov banke ali ponudniki gotovinskih nebančnih posojil, kot je na primer SKUPINA 8, finančne storitve d.o.o.

Potrebujete 500 ali 1000 evrov?

Razloge, zakaj bi potrebovali manjše posojilo, smo že našteli in so lahko različni. So pa to lahko poleg nakupa tehnične opreme tudi na primer dopust, pokvarjen pralni stroj, morda urejate okolico hiše in vam je le malo zmanjkalo do popolnosti, hkrati pa veste, da boste v naslednjih mesecih znesek lahko vrnili …

SKUPINA 8 d.o.o. nudi hitra posojila v višini 500 ali 1000 EUR. Na trgu niso nov in negotov igralec, pri katerem bi bili ob najemu posojila v skrbeh. Delujejo že od leta 2008, torej 13 let, in se držijo načel odgovornega kreditiranja. Višina posojila je seveda odvisna od kreditne sposobnosti kreditojemalca. Pred odobritvijo posojila vedno preverijo boniteto kreditojemalca in kredit – če je vse tako, kot mora biti – odobrijo v najkrajšem možnem času oz. takoj.

SKUPINA 8 d.o.o. je eden najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih ponudnikov gotovinskih posojil znotraj nebančnega sektorja v Sloveniji. »Mogoče nismo najcenejši, smo pa iskreni in se ne igramo skrivalnic, tudi zato smo na trgu že toliko časa,« so nam dejali.

Hitro, diskretno in korektno. To dokazujejo tudi s certifikatom AAA zlata odličnost in so prvi nebančni ponudnik v dejavnosti, ki si ga lasti. Tudi sami vam svetujejo, da se pred najemom posojila prepričate, ali imate opravka s poštenim in zaupanja vrednim podjetjem z dovoljenjem za potrošniško kreditiranje, ki mora biti na vidnem mestu v poslovalnici.

Pri SKUPINA 8 d.o.o. ste na varni strani, saj vas ne bodo doletele oderuške obresti in odplačevanje v nedogled, kot se to lahko zgodi pri nekaterih ponudnikih, ki jih danes na spletu ne manjka.

Poštena hitra posojila

Goran Mitrović iz SKUPINA 8 d.o.o. je pravzaprav eden redkih, ki o hitrih posojilih govori na glas in odkrito. Strankam svetuje, naj pogodbo pred podpisom preberejo in izračunajo, koliko bodo morali vrniti, ter posojilo najamejo le v kolikor so ga sposobni odplačevati. Čeprav vsakega kreditojemalca temeljito preverijo, morajo ljudje vedeti, kaj podpisujejo, je prepričan.

Če si stranka sposodi tisočaka in ga vrne v enem obroku, bo pri njih plačala 48 EUR obresti. Če se bo odločila za odplačilo v dveh obrokih, bo v prvem obroku plačala 48 EUR obresti, v drugem pa glavnico 1.048 EUR (skupno 96 EUR obresti).  

Če se bo stranka odločila, da bo 1000 EUR posojila odplačala v šestih obrokih, bo prvih pet obrokov odplačevala obresti, vsak mesec po 48 EUR, v šestem obroku pa še glavnico 1048 EUR. Skupno bo obresti za 288 evrov.

“To je celoten strošek, ni nobenih stroškov odobritve, ki jih nekateri drugi skrivajo,” dodaja.

Več najdete na www.skupina8.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več