Računalništvo, telefonija
Monitorji
Poslovne rešitve
23.05.2023 07:00
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poslovni monitor Acer CB2: Vrhunska produktivnost in širokozaslonsko udobje

Acer CB2 CB292CUBMIIPRUZX 29 je poslovni monitor, ki ponuja izjemno kakovost slike, vrhunsko produktivnost in udobje širokozaslonskega prikaza. Ta napredna tehnološka naprava, ki jo je razvila priznana blagovna znamka Acer.

Tukaj je nekaj ključnih značilnosti, ki naredijo ta monitor izjemen:

  1. Velikost zaslona in ločljivost: Monitor Acer CB2 CB292CUBMIIPRUZX ima velikost zaslona 29 palcev, kar omogoča večjo delovno površino in udobno gledanje vsebine. Zaslon je opremljen z izjemno ločljivostjo UltraWide QHD (2560 x 1080 pik), ki zagotavlja izjemno jasnost in podrobnosti pri prikazu slik in besedila.
  2. Tehnologija IPS: Monitor uporablja tehnologijo IPS (In-Plane Switching), ki omogoča širok vidni kot in dosledno kakovost slike ne glede na to, pod katerim kotom gledate zaslon. To je še posebej pomembno pri delu s skupino ali pri večopravilnosti, saj vsi sodelujoči vidijo enako kakovostno sliko.
  3. Barvna natančnost: Acer CB2 CB292CUBMIIPRUZX podpira 100-odstotno barvno pokritost sRGB, kar pomeni, da lahko prikaže živahne in realistične barve. To je izjemno pomembno pri oblikovanju, grafičnem oblikovanju, fotografskem delu in drugih dejavnostih, ki zahtevajo visoko barvno natančnost.
  4. Fleksibilnost pri povezovanju: Monitor je opremljen s številnimi priključki, vključno z dvema HDMI priključkoma, DisplayPortom in vrati USB. To omogoča enostavno povezavo z različnimi napravami, kot so računalniki, prenosniki, igralne konzole in drugi dodatki.
  5. Napredne funkcionalnosti: Acer CB2 CB292CUBMIIPRUZX ponuja tudi napredne funkcionalnosti, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Vključujejo tehnologijo zaščite oči, ki zmanjšuje utripanje zaslona in modro svetlobo, kar zmanjšuje obremenitev oči med dolgotrajno uporabo. Poleg tega ima monitor tudi vgrajene zvočnike, ki omogočajo udobno poslušanje zvoka brez potrebe po zunanjih zvočnikih.

Monitor Acer CB2 CB292CUBMIIPRUZX 29 je odlična izbira za profesionalne uporabnike, ki cenijo kakovost slike, produktivnost in udobje pri delu. Z njegovimi naprednimi funkcionalnostmi in zmogljivostmi vam bo pomagal doseči višjo raven učinkovitosti pri delu. Ne glede na to, ali oblikujete, analizirate podatke, programirate ali upravljate večopravilne naloge, ta poslovni monitor bo izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil vrhunsko izkušnjo uporabe.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več