Računalništvo, telefonija
26.03.2010 11:07

Deli z drugimi:

Share

Poslovni BlackBerry Pearl 9100

Pametni mobilni telefon BlackBerry Pearl 9100 združuje uporabnost in mobilnost.
Pametni mobilni telefon BlackBerry Pearl 9100 združuje uporabnost in mobilnost.

Poslovni in zahtevni uporabniki že od nekdaj zelo radi posegajo po pametnih mobilnih telefonih BlackBerry, saj jih, poleg bogate programske opreme, odlikujeta še odlična odzivnost operacijskega sistema in dolga avtonomija delovanja. To bo povsem držalo tudi za novi mobilni telefon BlackBerry Pearl 9100, ki ga bo podjetje Research in Motion (RIM) pričelo tržiti v pozni jeseni.

Novi mobilni telefon je kljub kompaktni obliki opremljen s kakovostno tipkovnico SureType, ki olajšuje pisanje elektronskih sporočil in občutno pohitri navigacijo med bogatimi funkcijami. Novinec je opremljen tudi s priročnim optičnim tipalom, ki omogoča izjemno hitro in natančno navigacijo med bogato programsko opremo.

Mobilni telefon BlackBerry Pearl 9100 ponuja prav vse funkcionalnosti, ki jih potrebujemo v poslovnem in zasebnem življenju. To vključuje brezžični povezavi Wi-Fi in 3G, digitalni fotoaparat ločljivosti treh milijonov točk ter režo za pomnilniško kartico microSD. Ostale podrobnosti novinca naj bi podjetje Research in Motion razkrilo šele v poznem poletju. To vključuje tudi njegovo maloprodajno ceno in dobavljivost.


Prijavi napako v članku