Računalništvo, telefonija
17.01.2008 09:50

Deli z drugimi:

Share

Poslovna IP-telefonija za vsakogar

Razvoj telekomunikacijskih omrežij je večji zagon pridobil v zadnjih nekaj letih s pojavom novih tehnologij, ki so omogočile večje pasovne širine za vse bolj obsežne in zahtevne aplikacije. Ena novih rešitev je tudi IP-telefonija, ki slovi po svoji prilagodljivosti in samozadostnosti ter cenovni ugodnosti. Na slovenskem trgu je družba TUŠ TELEKOM začela s trženjem storitve Poslovna IP-telefonija. Tehnološko opremo je prispevala družba Cisco Systems, strokovno implementacijo pa so zaupali partnerjem, med katerimi je tudi podjetje Anni iz Trzina.

Andrej Matičič, generalni direktor podjetja Anni, je ob širitvi dejavnosti podjetja na področje IP telefonije povedal: “Telekomunikacije v slovenskem prostoru so s prihodom družbe TUŠ TELEKOM dobile nov zagon, saj gre za izjemno kakovostnega ponudnika storitev, katerega spremljajo tudi ugodne cene. Časi obsežnih in dragih komunikacijskih sistemov so minili. Poslovna IP-telefonija danes omogoča vrsto naprednih komunikacij, saj v enem paketu združuje prenos podatkov, zvoka in videa. Poslovni subjekti lahko z vpeljavo IP-telefonije občutno zmanjšajo telekomunikacijske stroške in posledično povišajo donosnost svojih sredstev. Praktične izkušnje vpeljave IP-telefonije v podjetju Anni in pri naših strankah pa kažejo, da je z novimi rešitvami delo zaposlenih še učinkovitejše. Gre za sodoben sistem komuniciranja z neomejenimi možnostmi nadgrajevanja, ki ima pred seboj svetlo prihodnost.”

Ponudba poslovne IP-telefonije pri TUŠ TELEKOM se začne že pri 11 evrih mesečno (na uporabnika), v to ceno pa je že vključen tudi internet dostop in sodobna komunikacijska oprema. Obenem velja izpostaviti, da so klici v omrežju TUŠ TELEKOM brezplačni, vsak mesec pa naročnik prejme še 120 minut brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije. Ugodni klici veljajo v vsa omrežja – v omrežje Telekoma Slovenije lahko kličete do 34% ceneje, klici v mednarodna omrežja so ugodnejši do 70%, do 15% manj pa boste plačali tudi za klice v mobilna nacionalna omrežja. Pri vseh klicih se upošteva enotna telefonska tarifa po sekundnem obračunskem intervalu.

“Danes uporabniku ni treba vedeti, kakšno je ozadje storitve. Zato je toliko bolj pomembno, da ponudnik temeljito pozna razvoj in napredek vseh tehnologij, ki jih uporablja za oblikovanje in ponujanje storitev. Širina vseh znanj, ki jih mora združevati telekomunikacijsko podjetje, je ogromna, zato je potrebno iskati sinergijske učinke pri sestrskih podjetjih (podizvajalcih). S spoznanjem, da lahko uporabnikom ponudimo le najbolje, smo se v TUŠ TELEKOM, d.d., in Tušmobilu, d.o.o., odločili za sodelovanje s sistemskimi integratorji. S povezovanjem s tovrstnimi podjetji, bomo cilje dosegali kakovostno in hitro, mrežo partnerskih podjetij pa bomo v prihodnosti še krepili,” je povedal Marko Fujs, direktor področja za trženje v družbi TUŠ TELEKOM.


Prijavi napako v članku