Operacijski sistemi
10.05.2013 06:29

Deli z drugimi:

Share

Poskusni Windows 8.1 na voljo že konec junija!

Ker je Microsoft obljubil precejšnje izboljšave Oken 8 v okviru nadgradnje Windows Blue, so se v javnosti pojavila namigovanja, kdaj bo ta na voljo za namene preizkušanja. Kot vse kaže bi ta lahko bil na voljo že konec junija, in sicer po zaključku Microsoftove konference BUILD 2013.
Posodobitev Windows 8.1 "Blue" naj bi prinesla zvrhan koš uporabnih novosti!
Posodobitev Windows 8.1 "Blue" naj bi prinesla zvrhan koš uporabnih novosti!

Microsoft je pri pripravi Windowsov 8 naredil kopico napak, zaradi katerih je ta še vedno sila nepriljubljen med uporabniki osebnih računalnikov, kar je pred kratkim priznal celo njihov vodja za marketing in finance Tammy Reller (http://goo.gl/mKHFC). Ker je slednji obljubil precejšnje izboljšave v okviru nadgradnje Windows Blue, so se v javnosti že pojavila namigovanja, kdaj bo ta na voljo javnosti za namene preizkušanja. Kot vse kaže bodo lahko prvi zanesenjaki nadgradnjo Windows Blue preizkusili že konec junija, saj naj bi jo Microsoft ponudil v javno preizkušanje takoj po zaključku lastne konference BUILD 2013, ki se bo od 26. do 28. junija odvijala v konferenčnem centru Moscone Center v San Franciscu.

Končna različica nadgradnje Windows 8.1 “Blue” naj bi bila po ocenah strokovnjakov na voljo predvidoma že konec letošnjega leta. Iz »ukradene« inačice 9364 pa je razvidno, da naj bi ta uporabnikom operacijskega sistema Windows 8 prinesla izjemno bogato paleto programskih izboljšav. Med vidnejšimi naj bi izstopali gumb »Start«, dodatne možnosti prilagajanja ikon, spletni brskalnik Internet Explorer 11, izboljšani iskalnik Bing, orodje za napredno upravljanje z uporabniškimi računi in še mnogo drugih uporabnih novosti.

Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Prijavi napako v članku