Slika, tv, avdio
17.02.2021 14:00
Posodobljeno 24 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poskrbite za varnost vašega doma z Digitus IP kamero

Živimo v časih, ko več pozornosti namenimo zaščiti naših pametnih telefonov in računalnikov kot pa našemu domu. Recite STOP nepridipravom in se zavarujte z Digitus IP nadzorno kamero.
Digitus IP kamera DN-18601
Digitus IP kamera DN-18601

Za varnost naših prenosnih in namiznih računalnikov ter pametnih telefonov smo poskrbeli z raznimi antivirusnimi programi in požarnimi zidovi. Naše domove pa večinoma varujejo le vrata, okna in človekov najboljši prijatelj. Čas je za spremembo. Podjetje Digitus poskrbi za varnost vaših domov z Digitus brezžičnimi kamerami.

“Nočem napeljevati dodatnih kablov za kamero”

To je zagotovo poglavitni razlog, zakaj oklevamo pri nakupu nadzorne kamere. Napeljevanje električnih in mrežnih kablov je za mnoge potrata časa in nadloga, ki pa se ji je moč ogniti.

Brezžična IP kamera Digitus DN-18600 deluje na baterije, kar pomeni, da imate prosto izbiro, kam boste namestili kamero. Nič več vrtanja in napeljevanja grdih kablov, ki ste jih primorani gledati vsak dan. Priložen je tudi magnetni nosilec, ki olajša celotno namestitev. Namesti se z vijakom, nato pa lahko brezžično kamero enostavno namestite ali odstranite z nosilca. Polnjenje baterij lahko opravite tudi med delovanjem brezžične kamere. Na težko dostopnih lokacijah pa jo lahko napolnite kar s sončnimi celicami preko USB kabla. Digitus kamera nikoli ne spi.

Digitus DN-18600 ima 130° širokokotno lečo, ki omogoča snemanje posnetkov v ločljivosti 1920 x 1080 oziroma Full HD. Funkcija samodejnega preklapljanja med dnevnim in nočnim načinom omogoča snemanje tudi v popolni temi. Posnetke lahko shranjujete na microSD pomnilniško kartico do 64 GB. Kamera ima vgrajen zvočnik in mikrofon ter Two-Way tehnologijo za odstranjevanje hrupa. Povežete se lahko preko Wi-Fi povezave do razdalje 60 metrov brez ovir.

Še vedno prisegate na kabelsko polnjenje?

Za vas so pripravili Digitus IP kamero DN-18601, ki je opremljena s 104° širokokotno lečo, ki prav tako snema v ločljivosti Full HD. Do kamere še vedno dostopate preko Wi-Fi povezave in imate svobodo pri izbiri lokacije namestitve. Poskrbeti morate le za napajanje in bližino brezžičnega omrežja. Kamero lahko upravljate z glasovnimi ukazi z uporabo Alexe in Google Assistant.

Tako kot njen sestrski model, je Digitus DN-18601 kamera prav tako opremljena s samodejnim preklapljanjem med dnevnim in nočnim načinom in Two-Way tehnologijo za odstranjevanje okoliškega hrupa. Za visoko zmogljivost kamere poskrbi DSP procesor. Za shrambo posnetkov lahko uporabite microSD pomnilniško kartico do 128 GB prostora. Ima IP65 zaščito, kar pomeni da je zaščitena pred kapljicami vode. Deluje tudi, ko se temperature spustijo pod ničlo, vse do -50℃.

Zavarujte se z Digitus IP kamerami na spletni strani podjetja TechTrade.


Prijavi napako v članku