Računalništvo, telefonija
07.05.2010 13:36
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Popolna slika in najčistejši zvok – Philips predstavlja televizorje serije 7000 LED

V Barceloni se je v začetku marca odvijal Philipsov veliki dogodek, na katerem so predstavili številne inovacije za višjo kakovost življenja, h kateri Philips ves čas stremi. Med drugim so prikazali tudi novosti pri televizorjih serije 7000, 8000 in 9000 LED. Philipsova serija 7000 LED LCD televizorjev obogati izkušnjo gledanja z izvrstno kakovostjo slike in impresivno interaktivnostjo.

Popolna slika in najčistejši zvok - Philips predstavlja televizorje serije 7000 LED
Popolna slika in najčistejši zvok - Philips predstavlja televizorje serije 7000 LED

Philips z novo serijo 7000 LED LCD televizorjev odpira novo poglavje na področju izkušnje gledanja televizije. Opremljena je z najbolj kakovostnimi materiali in funkcijami, ki zagotavljajo popolno sliko in najčistejši zvok, obenem pa se popolnoma ujema z izdelki kot so hišni kino, Blu-ray in drugi predvajalniki. Izdelana je v skladu z najnovejsimi oblikovalskimi trendi.

Philipsova tehnologija Ambilight Spectra 2 s projeciranjem sija svetlobe z zadnje strani televizije na ozadje (steno) gledanju televizije doda novo dimenzijo in tako še poglobi izkušnjo gledanja vsebin. Ambilight barvo in svetlost projecirane svetlobe samodejno prilagodi sliki na zaslonu. Nova tehnologija prilagodljive projecirane svetlobe Ambilight pa prepozna barvo in material ozadja, ki obdaja televizor, in se mu z ustreznimi odtenki optimalno prilagodi.

Pixel Precise HD s štirimi trilijoni barv kakovost slike dvigne na novo raven. Serija 7000 LED je tako posebna tudi zaradi zapletene kakovosti slike in tekočega gibanja tudi med najhitrejšimi akcijskimi prizori.

100 Hz clear LCD

Philipsov 100 Hz clear LCD ustvarja ostre, slikovite in podrobne podobe ter zagotavlja izjemno hiter čas odzivnosti 2 ms. Z odlično resolucijo je slika vedno najboljša, ne glede na to, ali predvajamo film na Blu-rayju ali video prek spleta.

Zaradi nagrajene aplikacije HD Natural Motion, ki tako na posnetih kot oddajanih vsebinah popravlja tresoče premike, so scene v filmih točno takšne, kot si jih je zamislil režiser.

Zvok, ki ga lahko občutiš

Za popolno senzorično izkušnjo serija 7000 LED uporablja integrirano tehnologijo Clear Sound (čist zvok), neviden zvočni sistem z dvema prednjima zvočnikoma in dvema stranskima nizkotoncema (wooferjema). Gledalcu omogoča, da sliši vsako besedo. 20 W RMS in izvrsten prostorski zvok (surround) pa dodajo popolno zvočno izkušnjo z večjo globino in širino po celotnem prostoru. Vse našteto gledalcu omogoča jasno prostorsko zvočno predstavo, ki izvrstno dopolni izkušnjo gledanja.

Sodobna oblika

Kot umetniška slika na zidu je tudi serija LCD televizorjev Philips 7000 LED izjemno tanka, oblikovali pa so jo z mislijo na sodobne oblikovalske trende. Gladek brušen kovinski okvir, stekleno stojalo in močna jeklena noga televizijo umeščajo med idealne dodatke za moderen stilsko opremljen dom.

Net TV

Aplikacija NET TV omogoča interaktivnost in hiter dostop do širokega izbora priljubljenih spletnih strani kot so YouTube, eBay, TomTom idr. Net TV posebej prireja spletne vsebine za serijo 7000, kar pomeni, da gledalec dostopne vsebine spremlja iz udobja svojega naslonjača brez dodatnih naročnin ali pretvornikov.

Od aprila 2010 bo Philipsov Net TV po Evropi prek lokalnih partnerjev ponujal tudi storitev video na zahtevo oz. izbor mednarodnih in lokalnih vsebin prek Philips TV: Videoland (Nizozemska in Belgija), Video Futur (Francija, Belgija) in Film2Home (Danska, Norveška, Švedska, Finska). V Sloveniji te možnosti za zdaj še ne bo.

WiFi Media Connect pa samo s pritisom na gumb omogoča brezžično povezavo z računalnikom in predvajanje vsebin na televizijskem ekranu v kateremkoli formatu.

Za zdaj zgolj v tujini, sčasoma pa tudi pri nas, si bo uporabnik prek storitev lokalnih ponudnikov lahko predvajal tudi zamujene vsebine.neposredno na Net TV. Vsebine bodo doseglive s pritiskom na gumb. Dovršeno in predvsem preprosto.

Energijska učinkovitost

Serija 7000 je opremljena z energijsko učinkovitimi aplikacijami – vključuje tudi tehnologijo Philips LED, ekološki način predvajanja slike in napredne slikovne dodatke. Še pomembnejše pa je dejstvo, da ko televizijo izklopimo, je poraba energije popolnoma izključena. Navedene prednosti so razlog za 40 % zmanjšanje porabe energije, če jo primerjamo s klasičnimi LCD televizijami.

Lastnosti izdelka:

  • Ambilight Spectra 2, ki razširi izkušnjo gledanja
  • Full HD TV s Pixel Precise HD za podrobnosti v akciji
  • brilijantne LED podobe z nizko energijsko porabo
  • 100Hz Clear LCD za vrhunsko ostrino pri premikajočih se podobah
  • 20W RMS in izjemen Surround Sound (prostorski zvok)
  • Net TV za priljubljene spletne storitve na televiziji
  • Wi-Fi MediaConnect za brezžično povezavo z računalnikom

Serija 7000 LED LCD bo v Sloveniji na voljo letošno pomlad.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku