Računalništvo, telefonija
24.12.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Ponudnik mobilne telefonije, na katerega se lahko zanesete

.. Mobilni telefon vas spremlja na vsakem koraku. Povezuje vas z družino, službo, banko, igrami in nasploh z družabnim življenjem, zato izberite mobilnega operaterja, ki vam bo omogočil najboljše storitve po izjemno ugodnih cenah ..
Ponudnik mobilne telefonije, na katerega se lahko zanesete
Ponudnik mobilne telefonije, na katerega se lahko zanesete

Potrebe in želje na področju mobilne telefonije so se v zadnjih letih ekstremno povečale. Mobilni telefon že dolgo ni več samo sredstvo za opravljanje klicev in pošiljanje SMS sporočil, ampak veliko več. Postal je zmogljiv računalnik. In kaj je boljšega, kot uživati v sodobnih in kakovostnih storitvah, ki si jih danes lahko privoščite.

Kaj se je spremenilo zaradi uporabe mobilnih telefonov?

Skoraj je že pozabljeno, kako je bilo včasih težko ujeti trenutke na fotoaparat. Imeli ste stroške z nakupom filma in še z razvijanjem fotografij. Danes si lahko privoščite fotografiranje z minimalnimi stroški. Svoje fotografije lahko takoj pošljete osebam, s katerimi želite deliti svoje najljubše trenutke, in to kadarkoli, kamorkoli … Tudi na drug konec sveta.

  • Družbena omrežja ali virtualni svet druženja

Družbena omrežja so danes pomembni del družabnega življenja, saj večina komunicira prek svojih priljubljenih aplikacij. Z bližnjimi se sicer pogosto slišite po telefonu, medtem ko bi s prijatelji ali z nekdanjimi sošolci lahko izgubili stik, če ne bi obstajala družbena omrežja. Na tak način je vzpostavljanje in ohranjanje stikov veliko lažje.

  • Uporaba številnih aplikacij

Igranje igric, poslušanje glasbe, gledanje televizije bo vedno »in«. V zadnjih mesecih smo priča pravemu izbruhu aplikacij za učenje oz. šolanje na daljavo, ki omogočajo video povezljivost in interaktivno sodelovanje med udeleženci. Spreminjajo se predvsem naprave, ki jih uporabljate. Danes so mobilni telefoni že tako zmogljivi, prenos podatkov pa cenovno tako dostopen, da so se spremenile tudi navade. Kadarkoli in kjerkoli si lahko zavrtite najljubšo glasbo, odigrate priljubljeno igrico, si pogledate najljubšo oddajo oz. film, saj niste več obsojeni na klasične sprejemnike. Dovolj je, da imate mobilni telefon in mobilnega operaterja, ki omogoča dobro pokritost.

  • Spletno nakupovanje in plačevanje računov

Nekoč ste izgubili ogromno časa z vožnjami do trgovine in se izgubljali v dolgih vrstah pred blagajno. Tudi COVID-19 je pripomogel k temu, da vedno več ljudi nakupuje kar prek spleta ter si tako prihrani veliko dragocenega časa in olajša nakupovanje. Iz udobnega naslanjača zdaj lahko v miru na svojem mobilnem telefonu pregledate ponudbo in naročite stvari, ki jih potrebujete ali pa so vam le všeč. Pomagate si lahko tudi pri plačevanju računov, saj so na voljo mobilne banke, s pomočjo katerih imate popoln nadzor nad svojimi financami.

Izberite najboljšega ponudnika

Novejši telefoni so postali nepogrešljivi in izboljšujejo kakovost življenja na način, da so nam mnogo stvari izjemno olajšali. Zakaj ne bi vzeli samo najboljše? Pri MegaTel imajo odlično izbiro najnovejših mobilnih telefonov, ki si jih lahko privoščite tudi na 24 obrokov. Za brezhibno delovanje mobilnega telefona pa je ključen tudi mobilni operater. MegaTel ponuja storitve mobilne telefonije vsem uporabnikom, ki želijo vrhunsko kvaliteto delovanja mobilnih komunikacij. Storitve delujejo na omrežju z največjo pokritostjo prebivalstva (99 %), kar pomeni, da lahko od svojega mobilnega telefona zahtevate vse, kar želite oziroma potrebujete, kjerkoli in kadarkoli, po zelo ugodnih cenah. Ponujajo vam tudi dodatno SIM kartico, vezano na vaš obstoječi paket, s tem pa možnost internetnega dostopa z napravo, ki vam je pri roki, oz. je ustreznejša za brskanje po spletu, gledanje filmov, poslušanje glasbe, in prebiranje novic.

To pa še ni vse, saj je v njihovi ponudbi kar 8 paketov mobilne telefonije, vsak paket pa ima svoj pomen.

Najdete jih www.megatel.si.


Prihodnost

Digitalizacija je orodje sedanjosti. Brez digitalnih tehnologij bi bilo naše življenje v letu 2020 zelo omejeno, tako poslovno kot tudi zasebno. MegaTel že vrsto let omogoča tako poslovnim kot zasebnim uporabnikom optimalen dostop do interneta preko razpoložljivih tehnologij. Z lastnimi podatkovnimi centri v Sloveniji poslovnim subjektom omogoča oddaljen dostop do številnih aplikacij. Storitve t. i. virtualne pisarne z varnimi in stabilnimi internetnimi povezavami so se izkazale kot nuja za prav vsako stranko. Na MegaTelu že izvajajo pilotni projekt eSIM z vrsto prednosti za uporabnike. Pričeli so tudi s trženjem storitev eMobilnosti, ki lastnikom električnih vozil omogoča enostavno uporabniško izkušnjo storitve polnjenja prek aplikacije Mega Mobility za iOS in Android naprave.

V podjetju MegaTel soustvarjajo varno digitalno in planetu prijazno prihodnost. (P.R.)


Prijavi napako v članku