Življenjski slog
Poslovne rešitve
20.07.2022 14:25

Deli z drugimi:

Share

Ponovno se je pričel največji humanitarni foto natečaj CEWE Photo Award

Če sta prejšnji dve izdaji CEWE Photo Award zabeležili rekordno število prijav in sta bili obe razglašeni za največji fotografski natečaj na svetu, se letos pričakuje rekordno število prijav na svetovni ravni, pa tudi v Sloveniji. Zaenkrat prevladuje CEWE Photo Award 2021 z več kot 600.000 prijavljenimi fotografijami in s tem prek 60.000 € doniranih organizaciji SOS otroške vasi po vsem svetu. Za vsako fotografijo, prijavljeno na natečaj, jim namreč CEWE donira 0,10 €.

Tako kot v preteklih letih se je tudi letošnja peta edicija CEWE Photo Award začela z znanim motom ‘Naš svet je lep’. Tako lahko vsi ljubitelji fotografije svoje amaterske ali profesionalne fotografije prijavijo v kar 10 različnih kategorij. Vsak sodelujoči lahko odda do 100 fotografij in tako prispeva k donaciji do 10 €, s čimer deli svoja videnja o lepotah sveta in hkrati sodeluje za izjemne nagrade v skupni vrednosti 250.000 €.

Ne glede na to, ali ste profesionalni fotograf ali nekdo, ki preprosto rad fotografira, oddajte svoje fotografije in spremljajte CEWE Photo Award, saj bomo vsak mesec izbrali in nagradili mesečne zmagovalce, v finalu pa bo izmed vseh prijavljenih fotografij, najboljših 1000 prejelo nagrado.

Izmed več kot 170 držav, iz katerih so bile prispele fotografije, je Slovenija na preteklih foto natečajih v samem vrhu po številu prispelih fotografij na prebivalstvo, kar kaže na naše veliko srce in empatijo do tistih, ki pomoč potrebujejo. Poleg tega smo ponosni na zanimanje za samo fotografijo ter kulturo ohranjanja fotografij v fizični obliki.

Fotografiranje in ohranjanje lepih spominov v fizični obliki je svojevrstna čustvena dediščina, zato ne preseneča, da je fotografiranje tako v svetu kot pri nas vse bolj priljubljeno. Še posebej lepo je, da je danes ta postopek prilagojen digitalni dobi, izjemno enostaven in hiter, tako da lahko svoje fotografije naročite z dostavo na dom v le nekaj trenutkih.

Zdaj imate še več razlogov za shranjevanje svojih nepozabnih trenutkov, saj lahko CEWE fotografije naročite že od 0,08 € dalje. Uživajte v svojih poletnih spominih!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več