Telefoni
08.06.2013 14:16

Deli z drugimi:

Share

Pomembna programska posodobitev za Samsung Galaxy S4

Zaradi pomanjkanja pomnilnika pri mobilniku Galaxy S4, so Samsungovi inženirji pripravili posodobitev programske opreme, ki prinaša kar 800 megabajtov dodatnega prostora. Posodobitev sistema Android 4.2.2 Jelly Bean bo za vse uporabnike šibkejše različice novosti na voljo še pred koncem poletja.
Z namestitvijo posodobitve programske opreme bodo uporabniki pridobili kar 800 megabajtov dodatnega prostora!
Z namestitvijo posodobitve programske opreme bodo uporabniki pridobili kar 800 megabajtov dodatnega prostora!

Čeprav je mobilnik Samsung Galaxy S4 zmogljiv, oblikovno dovršen in vsestransko uporaben, je s prihodom na trg razočaral marsikaterega uporabnika. Različica s 16-gigabajti vgrajenega pomnilnika je namreč za shranjevanje podatkov ponujala zgolj okoli 8,8-gigabajtov prostora oziroma kar 45-odstotkov prostora manj od deklariranega. Zaradi tega so Samsungovi inženirji za različico opremljeno s šibkejšim procesorjem Snapdragon 600 (ta je naprodaj v Sloveniji) pripravili posodobitev programske opreme, ki prinaša vrsto uporabnih novosti, med katerimi izstopa predvsem možnost premika nameščene programske opreme na pomnilniško kartico microSD.

Z namestitvijo posodobitve programske opreme bodo uporabniki pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S4 pridobili še možnost shranjevanja videoposnetkov v formatu HDR, možnost kakovostnejšega zajemanja fotografij, nove ikone v nastavitvah, polprozorno vrstico za obvestila in boljšo berljivost teksta na zaslonu. Posodobitev operacijskega sistema Android 4.2.2 Jelly Bean velikosti dobrih 365 megabajtov prinaša še zvrhan koš popravkov za programske hrošče, številne nove varnostne popravke in kar 800 megabajtov dodatnega prostora za shranjevanje podatkov.

Samsung bo pomembno posodobitev operacijskega sistema za pameten mobilni telefon Galaxy S4 ponudil na razpolago vsem uporabnikom še pred koncem poletja. Novost bo moč namestiti kar preko sistema OTA, kar pomeni, da se bosta na našo zahtevo izvedla tako samodejni prenos kot namestitev. Ročno posodobitev s povezavo pametnega mobilnega telefona na osebni računalnik, pa bomo lahko izvedli s pomočjo Samsungove programske opreme Kies. Najbolj neučakani pa si lahko novost pripravljeno za nemški trg prenesejo iz spletnega portala SamMobile (http://goo.gl/jWYX6).

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku