Računalništvo, telefonija
31.07.2013 12:17

Deli z drugimi:

Share

Poletje izkoristijo za izobrazbo

Podjetje SAOP, ki je med vodilnimi ponudniki izobraževanj za vodenje poslovanja, se že 10 let srečuje s povečevanjem slušateljev Poletnih seminarjev. Letos imajo za skoraj petino več slušateljev kot lani.
Šole so poleti prazne, SAOP-jevi seminarji pa vsako leto bolj obiskani.
Šole so poleti prazne, SAOP-jevi seminarji pa vsako leto bolj obiskani.

Podjetje SAOP v svoji skrbi za uporabnike že desetletje prireja prilagojene Poletne seminarje, s katerimi organizacije izboljšujejo kompetence zaposlenih. Letošnji seminarji tako prinašajo aktualne vsebine s področij kot so knjigovodstvo, plače, kadrovanje, trgovina in nabava v programih iCenter in miniMAX.

„SAOP v nasprotju z večino velikih izobraževalnih hiš, ki poleti nimajo razpisanih terminov za izobraževanje, ponovno dokazuje, da so poletna izobraževanja aktualna in dobro obiskana,“ je izpostavila Jana Štolfa, vodja izobraževanj v podjetju SAOP.

SAOP-ove seminarje je v juliju obiskalo 344 udeležencev, do konca poletja pa bo sodeč po prijavah skupno 505 udeleženih, kar je dobrih 19 odstotkov več kot v letu 2012.

Zakaj se organizacije vse več izobražujejo?

Anketa, ki jo v podjetju stalno izvajajo med udeleženci seminarjev kaže, da se uporabniki Poletnih seminarjev udeležijo zaradi uporabnih in aktualnih vsebin ter zato, ker imajo v poletnem času več časa za izobraževanje.

SAOP zelo veliko vlaga v inovacije ter razvoj novih rešitev in funkcionalnosti, ki jih uporabniki zaradi pomanjkanja časa med letom ne utegnejo spoznati in izkoristiti pri poslovanju.

„Prednost naših izobraževanj je predvsem v tem, da so vsebinsko prilagojena potrebam uporabnikov, po drugi strani pa jim za zelo dostopno ceno omogočajo dopolnitev poznavanja poslovnih programov iCenter in miniMAX,“ je še pojasnila Jana Štolfa. Plačajo namreč le eno kotizacijo, s katero lahko neomejeno število zaposlenih obišče neomejeno število seminarjev.

Poseben poudarek letošnjih izobraževanj je na posodobitvi in pocenitvi poslovanja uporabnikov SAOP-ovih programov preko brezpapirnega poslovanja in ostalih naprednih funkcij, ki jih ponujata spletni računovodski program miniMAX in ERP informacijski sistem iCenter.

Letos so v podjetju v sklopu ponudbe Poletnih seminarjev ponudili kar 43 terminov, ki potekajo na petih lokacijah po vsej Sloveniji. Izvedenih bo 12 dvanajst terminov za uporabnike miniMAX-a ter 31 terminov za iCentrove uporabnike.

Podjetje sicer v poletnem času izvaja še druge seminarje, ki niso vključeni v paket Poletni seminarji. Gre za ponovitev seminarjev za novo DDV zakonodajo ter spletne seminarje za polletno poročanje za javni sektor in obrazce REK.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku