Računalništvo, telefonija
09.01.2014 07:31

Deli z drugimi:

Share

Polaroid Socialmatic: Fotoaparat za najbolj izvirne!

Podjetje Polaroid bo v prvi četrtini letošnjega leta ponudilo v prodajo izjemno zanimivi digitalni fotoaparat, ki bo ponujal možnost neposrednega tiskanja zajetih fotografij in uporabe 13 edinstvenih filtrov. Novost bo namenjena najbolj izvirnim, v prosti prodaji pa bo zanjo potrebno odšteti manj kot 250 evrov.
Digitalni fotoaparati Polaroid Socialmatic z Instagramom nas bodo zlahka prevzel!
Digitalni fotoaparati Polaroid Socialmatic z Instagramom nas bodo zlahka prevzel!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki vam klasično fotografiranje ni po godu. V prvi četrtini letošnjega leta bo namreč naprodaj izjemno zanimivi digitalni fotoaparat Polaroid Socialmatic, ki ponuja možnost neposrednega tiskanja zajetih fotografij in uporabe kar 13 edinstvenih filtrov, ki so del priljubljenega programa Instagram. Fotoaparat Polaroid Socialmatic za nameček omogoča še neposredno objavo fotografiji na vsa priljubljena družbena omrežja in preko elektronske pošte, saj temeljili na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android in brezžične povezave Wi-Fi.

Digitalni fotoaparat Polaroid Socialmatic navdušuje tudi po »strojni« plati, saj je opremljen z digitalnim tipalom ločljivosti 14 milijonov točk, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk, bliskavico LED, na dotik občutljivim zaslonom s 4,5-palčno (11,4-centimetrsko) diagonalo, vgrajenim pomnilnikom kapacitete štirih gigabajtov in kakovostnim zvočniškim sistemom. Tu so na voljo še brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth, navigacijski sistem GPS in vgrajen miniaturni tiskalnik podjetja Zink Instant za neposredno tiskanje zajetih fotografij. Novost omogoča celo tiskanje na daljavo.

Inovativni digitalni fotoaparat Polaroid Socialmatic bo po vsej verjetnosti naprodaj še pred pomladjo. Čeprav podjetje Polaroid ni razkrilo maloprodajne cene novosti, bo zanjo po vsej verjetnosti potrebno odšteti okoli preračunanih 250 evrov.


Prijavi napako v članku