Računalništvo, telefonija
01.09.2018 06:40

Deli z drugimi:

Share

Polaroid Originals OneStep +: Fotoaparat za najbolj izvirne!

Digitalni fotoaparat Polaroid Originals OneStep + nas bodo zlahka prevzel!
Digitalni fotoaparat Polaroid Originals OneStep + nas bodo zlahka prevzel!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki vam klasično fotografiranje ni po godu. Pri podjetju Polaroid Originals so namreč ponudili v prodajo izjemno zanimivi digitalni fotoaparat OneStep +. Tu gre za izboljšano različico lanskoletnega modela OneStep 2, ki je očaral mnoge. Ta je namreč opremljen s hitrim tiskalnikom, kakovostno lečo, ki zagotavlja kakovostne “close-up” fotografije, vgrajeno bliskavico, USB polnjenjem, baterijo, ki z enim polnjenjem drži do 60 dni in časovnikom.

Ključna prednost modela OneStep + v primerjavi z modelom OneStep 2 pa je podpora za brezžično povezavo Bluetooth ter pmožnost povezavo fotoaparata z mobilnimi napravami Android in iOS, in sicer preko namenske aplikacije. S pomočjo te aplikacije lahko oddaljeno uporabljamo z novincem, zajemamo fotografije, prilagodimo nastavitve, ustvarjamo kreativne fotografije in zajemamo fotografije s pomočjo zvoka. Tu najdemo še nekoliko boljši objektiv, saj so inženirji podjetja Polaroid Originals vanj vgradili lečo premera 103 in objektiv velikosti 89 milimetrov za zajem portretov, ob slabši vidljivosti pa nam bo zagotovo prav prišla močnejša bliskavica.

Digitalni fotoaparat Polaroid Originals OneStep + je opremljen še z baterijo zmogljivosti 1.100 miliamper ur, ki jo polnimo preko običajnega vmesnika microUSB. Ohišje novosti je izdelano iz trpežne umetne mase, polno združljiv pa je s fotografija vrste 600 in I-Type. Novost bo kmalu mogoče kupiti tudi v evropskem prostoru, zanjo pa bo treba odšteti okoli 160 evrov.


Prijavi napako v članku