Igre
08.03.2021 19:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pokemon Legends: Arceus naznanja novo evolucijo Pokemon iger

Pokemon Legends: Arceus bo prva Pokemon igra z odprtim svetom.
Pokemon Legends: Arceus bo prva Pokemon igra z odprtim svetom.

The Pokemon Company nas je ob koncu prejšnjega meseca ob 25. obletnici podjetja prijetno presenetila z napovedjo nove Pokemon igre, ki ni le predelava starejših uspešnic. Pokemon Legends: Arceus bo prva Pokemon igra z odprtim svetom, kar pomeni, da se bomo lahko svobodno gibali po celotni regiji in lovili naše najljubše Pokemon pošasti. Igra bo na trgovskih policah na voljo v prvi polovici 2022 na priljubljeni konzoli Switch, ni pa še znano ali bo deležna nadgradnje tudi na posodobljeno verzijo konzole Switch Pro.

V novi Pokemon igri bomo v vsakem grmovju, reki ali travniku lahko našli najbolj znane Pokemone.
V novi Pokemon igri bomo v vsakem grmovju, reki ali travniku lahko našli najbolj znane Pokemone.

Zgodba bo potekala v regiji Sinnoh in bo postavljena v obdobje pred začetkom Pokemon iger. V napovedniku smo lahko opazili nekaj naših najljubših zverinic, kot so Piplup in tudi tri Pokemone, med katerimi bomo izbirali prvega partnerja, Rowlet, Oshawott in Cyndaquil. Za ulov Pokemonov se bodo morali trenerji najprej zliti z okolico, se priplaziti in pravilno vreči poke žogo. Ulovljene Pokemone lahko nato izurijo za boje z drugimi Pokemoni ali trenerji.

Istočasno je podjetje najavilo še predelavo klasik Pokemon Diamond in Pearl, ki bosta prav tako izšla za konzolo Nintendo Switch. Zadnja večja izdaja Pokemonov je bila leta 2019 z izdajo Pokemon Sword in Shield ter njunih dodatkov. Prav en zmed teh dodatkov, Wild Area, je zagotovo služil kot navdih za odprti svet nove Pokemon igre. Na poti je tudi igra z več igralskim načinom igranja Pokemon Unite ter nova verzija priljubljene Pokemon Snap.

Vas zanima več iz te teme?
Nintendo igre napovedi iger

Prijavi napako v članku