Računalništvo, telefonija
19.01.2012 15:23
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pokažite svojemu omrežju, kdo je šef

Softinventive Lab
Softinventive Lab

Podjetje Softinventive Lab je naznanilo razpoložljivost novega programa Total Network Inventory 2, nova programska oprema je namenjena nadzorovanju vašega računalniškega omrežja. Zadnja verzija je občutno hitrejša, bolj zanesljiva in poleg operacijskega sistema Windows, pospira tudi sisteme, kot so MacOS X, FreeBSD in Linux. Za namestitev ne potrebujete pred-nameščenih programov in posebnih priprav. Potrebujete le pravo geslo.

Da bi zadovoljili vse uporabniške želje, so razvijalci program ponovno zgradili od začetka in ga tako ponesli na naslednjo raven uporabnosti.

Med vsemi večjimi izboljšavami lahko izpostavimo optimizirano tehnologijo skeniranja, format rezultatov, ki je prostorsko varčen, poročila z možnostjo nastavljanja vsebine, podatki o nameščeni programski opremi in datumu poteka veljavnosti licenc za določen program. Avtomatsko filtriranje, označevanje in postavljanje računalnikov v skupine naredi programsko opremo enostavno za uporabo. Nadzorovanje in upravljanje omrežja pa postane prijetno opravilo.

Kljub dobrim prodajnim rezultatom ekipa Softivenitve Laba ne počiva, posodobitve programa izhajajo redno, nove funkcionalnosti se vgrajujejo neprestano, hrošči pa se odpravljajo v trenutku.

Softinventive Lab je mlado podjetje specializirano na področju omrežnih tehnologij. Ponujajo elegantne rešitve za praktične probleme. Z njihovimi produkti pa so zadovoljnia tudi podjetja, kot so Vodafone, IBM, Siemens, Sony, Disney in še mnogi drugi.


Prijavi napako v članku