Računalništvo, telefonija
17.01.2021 21:55

Deli z drugimi:

Share

Poiščite skriti zaklad s pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro

Sončni dnevi in debele snežne odeje, ki prekrivajo travnike, pričarajo pravo zimsko pravljico. Kljub mrazu pa so takšni zimski dnevi idealni za preživljanje družinskega časa na prostem. Sprehod, sankanje, postavljanje snežaka in druge snežne radosti ustvarijo resnično tople in nepozabne trenutke. Ampak za vas imamo še eno idejo, ki zimski dan spremeni v pravo pustolovščino. Lov na zaklad.
Poiščite skriti zaklad s pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro
Poiščite skriti zaklad s pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro

Le kdo ni rad v svoji mladosti prebiral pustolovskih zgodb in jih podoživljal s prijatelji z raziskovanjem bližnjega gozda. In takšno zabavno prigodo lahko organizirate za celo družino. Navdušenje otrok bo zagotovo odtehtalo ves trud, ki ste ga vložili v pripravo. Dlje, kot bo igra trajala, bolj, kot bo razvejana, zabavna in izobraževalna, večji bo nasmeh otroka ali otrok, ko bodo na koncu v roki držali iskani predmet. Najprej določite, kaj boste skrili in nato pot iskanja, ki jo dobro poznate. Na njej določite skrivališča, v katera boste skrili listke z ugankami, ki bodo vodili do naslednjega listka. Naj bodo uganke povezane z okoljem in naj vodijo igralce do mesta, kjer je skrit zaklad.

Iskanje zaklada pa lahko še bolj približate mlajšim generacijam z uporabo sodobnih tehnologij. Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je lahko skriti predmet, še bolje pa je, če jo uporabite kot pripomoček za iskanje zaklada.Vas zanima, kako?


Igro začinite s tehnologijo


Ena izmed imenitnejših funkcij pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro je funkcija vrnitve na izhodišče, ki deluje znotraj izbranega športnega načina. Namenjena je preprečevanju, da bi se izgubili med tekom ali nabiranjem gob, a z malo domišljije jo lahko uporabite še za kaj.

Odpravite se do skrivališča, tam zaženite beleženje dejavnosti in se vrnite na izhodišče lova. Pametno uro predajte igralcem, da jih bo ta vodila. A nikar naj jih ne vodi neposredno do zaklada. Takoj bi ga našli, saj jim bo ura kazala smer in razdaljo. Bilo bi prelahko. Raje funkcijo uporabite kot pripomoček za vodenje do prvega namiga, listka z uganko, ta pa naj vključuje navodila, kako s pomočjo ure najdi naslednjega. Igralci naj uporabijo funkcijo kompasa, da se na primer odpravijo tristo korakov v smeri 223 stopinj in tam poiščejo predmet, ki tja ne sodi. V plastenko poleg šotora ste namreč skrili naslednji namig. Teh naj bo med pet in deset, da igra ne bo trajala predolgo, a je tudi ne bo prehitro konec. Če igra poteka v hribovitem okolju, ste lahko bolj inovativni in v namige vključite tipalo barometra, ki zna prikazati nadmorsko višino. »Povzpnite se na 300 metov, kajti tam je izvir, ki skriva pot.« Nikar pa prej kompasa in funkcije zračnega pritiska ne pozabite umiriti, da bosta njuni meritvi dovolj natančni.

Dodajte še pametni telefon, pa ste zmagali


Otroci so nori na pametne telefone, saj te vidijo kot zmogljive in neskončno zabavne žepne računalnike. Zakaj potem pametnega telefona, kot je Huawei P smart 2021, ne bi vključili v igro in tej dodali nekaj izobraževalne note? Napotek bi se lahko glasil takole: »Pojdite do najbližje hoje, kjer je med storži skrita velika skrivnost! Da ugotovite, kaj hoja je, lahko uporabite svoj telefon«. V drugačnem okolju si izmislite nekoliko drugačno uganko. Kakšno? Vse je odvisno od domišljije, razgledanosti in navdiha.

Odlična ura in pametni telefon


Pametni telefon Huawei P smart 2021 s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom polne ločljivosti HD in ozkimi robovi ponuja resnično brezmejno vizualno izkušnjo. Odlikujejo ga kakovostna izdelava, velika baterija in odlične, z umetno inteligenco podprte kamere, ki omogočajo, da uporabnik brez težav zajame vsak zanimiv trenutek in kar najbolje izkoristi svoj vsakdan.

Nova pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro pa je dodatek k družini pametnih ur Huawei Watch GT 2, enih najbolje prodajanih pametnih ur na svetu. Z robustnim, a premijskim ohišjem, naprednim beleženjem športnih dejavnosti, profesionalnimi funkcijami spremljanja zdravja, avtonomijo baterije do dveh tednov in brezžičnim polnjenjem bo nova pametna ura velika uspešnica med ljubitelji rekreacije, zaradi klasičnega videza pa tudi med običajnimi uporabniki.

Celosten ekosistem naprav


Pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro lahko uporabite v povezavi s pametnim telefonom Huawei P smart 2021, ki je sicer le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam Huawei FreeBuds Pro, pametni ur Huawei Watch Fit z naprednimi funkcijami beleženja aktivnosti .

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več