Računalništvo, telefonija
24.08.2013 07:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poenostavite si življenje s pomočjo prenovljene beležnice Google Keep

Prenovljena oblačna storitev Google Keep je še uporabnejša, saj je prinesla bogato paleto novih možnosti, številne varnostne izboljšave in rahlo dodelavo grafičnega vmesnika. Prenovljena in vsestransko uporabna beležnica Google Keep je že na voljo za mobilne naprave Android.
Prenovljena spletna beležnica Google Keep vas bo zlahka prevzela!
Prenovljena spletna beležnica Google Keep vas bo zlahka prevzela!

Spletna beležnica Google Keep je doslej navdušila že mnoge, saj omogoča hitro in enostavno izdelavo seznamov, zapiskov s fotografijami ter glasovnih sporočil. Ker spletna beležnica za shranjevanje podatkov koristi oblačno spletno storitev Google Drive, so vsi seznami, zapiski in glasovna sporočila na voljo kjerkoli in kadarkoli. Vsestransko uporabna storitev za nameček omogoča še enostavno spreminjanje barvne podlage zapiskov.

Prenovljena oblačna storitev Google Keep je še uporabnejša, saj je prinesla možnost, da opomnike povežemo tako s časom kot lokacijo. To dejansko pomeni, da nas pametni mobilni telefon Android samodejno opozori na opravilo takoj, ko se nahajamo v neposredni bližino lokacije, ki smo jo predhodno nastavili. V oblačno storitev Google Keep lahko odslej vstavljamo tudi že zajete fotografije, opomniki pa se lahko pojavijo tudi v opravilni vrstici. Uporabna mobilna programska oprema je bila seveda deležna še številnih varnostnih izboljšav in dodelav grafičnega vmesnika.

Prenovljena in vsestransko uporabna beležnica Google Keep je na voljo za mobilne naprave Android, in sicer na spletnem portalu Google Play. Mobilno aplikacijo lahko na pametni mobilni telefon ali tablični računalnik prenesemo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/c2o7R. Novost lahko namestimo na vse mobilne naprave z operacijskim sistemom Android 4.0.3 ali novejšim.


Prijavi napako v članku