Telefoni
15.05.2014 23:13
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podjetju LG »ušle« fotografije supermobilnika G3

Pametni mobilni telefon LG G3 naj bi navduševal tako po strojni kot oblikovni plati.
Pametni mobilni telefon LG G3 naj bi navduševal tako po strojni kot oblikovni plati.

Zanesenjaki spletnega portala Phone Arena so ljubitelje pametnih mobilnih teflonov LG prijetno presenetili s fotografijami težko pričakovanega supermobilnika G3. Ti zatrjujejo, da so fotografije še ne prestavljene novosti pridobili neposredno od zaposlenega pri južnokorejskem gigantu. Iz njih je razvidno, da bo novost oblikovno izjemno všečna in da bo na voljo v kar treh barvnih odtenkih, in sicer črni, srebrni in seveda iz dneva v dan bolj priljubljeni zlati.

Govorice o strojni opremi pametnega mobilnega telefona LG G3, ki bo javnosti predstavljen 27. maja, in sicer v okviru posebne konference v Londonu, New Yorku, San Franciscu, Singapurju, Istanbulu in Seulu, ostajajo nespremenjene. Ta naj bi bil opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 2.560 x 1.440 slikovnih točk (Quad HD) in gostote 538 točk na palec, izredno tankimi zaslonskimi robovi ter bo za preračunavanje podatkov uporabljal 4-jedrni procesor Snapdragon 805.

Tu naj bi bili na voljo še pomnilnik kapacitete treh gigabajtov, vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora z možnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD in zmogljiva bateriji kapacitete 3.200 miliamperskih ur. Za zajem vrhunskih fotografij naj bi bil na voljo digitalni fotoaparat s Sonyjevim tipalom Exmor RS IMX124 ločljivosti 13 milijonov točk, za spletne konference pa spletna kamera ločljivosti 2,1 slikovnih točk.


Prijavi napako v članku