Računalništvo, telefonija
29.08.2006 03:59

Deli z drugimi:

Share

Podjetje Cisco Systems Slovenija okrepilo ekipo

Slovenski pisarni Cisco Systems, vodilnemu svetovnemu proizvajalcu omrežnih internetnih rešitev, so se pridružili štirje novi člani, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami zagotovo prispevali k nadaljnjemu uspehu podružnice.

“Nenehna rast, smeli načrti ter vizija podjetja Cisco Systems in seveda slovenske podružnice, ki je na slovenskem tržišču prisotna dobrih 8 let, so razlogi za širitev ekipe, s katero bomo vnaprej lažje udejanjali in presegali zadane poslovne načrte”, je povedal mag. Anton Petrič, direktor podružnice, ki je kot enega izmed pomembnejših razlogov navedel tudi vse večje povpraševanje trga in nadaljnji pričakovan trend rasti.

Novi člani v podružnici Cisco Systems Slovenija so:

Iztok Visočnik – Vodja prodaje velikim podjetjem.
Magister znanosti Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani. Do nedavnega je bil kot Sales Manager zaposlen v Smart Com, d. o. o., pred tem pa RCC Računalniške storitve, d. d.

Aleš Bešter – Vodja prodaje ponudnikom telekomunikacijskih storitev
prihaja iz podjetja IPS d. o. o., kjer je bil vodja prodaje in marketinga, pred tem pa pomočnik generalnega direktorja za trženje in marketing v Perftech d. o. o.

Miha Mesojednik – Vodja prodaje ponudnikom telekomunikacijskih storitev
Magister evropskih študij. Prihaja iz podjetja Iskra Sistemi, kjer je bil vodja prodaje na področju telekomunikacijskih omrežij. S svojimi devetletnimi izkušnjami na področju telekomunikacij bo zagotovo prispeval velik delež v omenjenem segmentu tudi v Ciscu.

Beno Ceglar – Sistemski inženir za ponudnike telekomunikacijskih storitev
Magister evropskih študij. Prav tako prihaja iz podjetja Iskra Sistemi, kjer je bil vodja tehničnega sektorja na področju telekomunikacijskih omrežij.

Z novim poslovnim letom se je v slovenski podružnici kot sistemska inženirka redno zaposlila tudi Elizabeth Di Rocco, ki je s Cisco Systems sodelovala prek programa “College Internship”.

“Z veseljem lahko povem, da smo se okrepili z ekipo strokovnjakov, ki imajo dolgoletne izkušnje na področjih, ki jih želimo tudi vnaprej razvijati. Integracija rešitev za prenos, varovanje in shranjevanje podatkov, IP telefonija, rešitve na področju videa na eni strani ter zahteva po mobilnosti in fleksibilnosti uporabnikov na drugi strani, so izzivi, ki smo jih v Ciscu že sprejeli. Na slovenskem trgu pa ne želimo biti prepoznavni le kot inovativno podjetje z jasno vizijo razvoja, ki omogoča uporabnikom, da s pomočjo tehnologije dosegajo in presegajo zastavljene poslovne cilje, ampak tudi kot podjetje, ki zna skupaj s partnerji presegati pričakovanja svojih kupcev” je še dodal direktor.


Prijavi napako v članku