Računalništvo, telefonija
08.05.2015 12:02
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

PODIM 2015 bo povezoval start-upe in uveljavljena podjetja!

Že imate vstopnico za PODIM 2015? Nakup je možen le še do 6. maja in so skoraj že razprodane!
Že imate vstopnico za PODIM 2015? Nakup je možen le še do 6. maja in so skoraj že razprodane!

Konferenca PODIM 2015 je dvodnevna, intenzivna izobraževalno-motivacijska podjetniška izkušnja ter ena največjih konferenc o podjetništvu, start-upih, sodobnih poslovnih praksah in inoviranju v Alpe-Adria regiji. Osrednja tema letošnje konference pa bo sodelovanje med start-upi in velikimi, uveljavljenimi podjetji.

V dveh dneh se bo na odru zvrstilo več kot 50 top govornikov iz skoraj vseh kontinentov sveta. Svoje zgodbe o uspehu in znanja bodo delili podjetniki iz Silicijeve doline, investitorji iz New Yorka, Londona, Nemčije in drugih evropskih držav, socialni podjetniki iz Indije in Azije ter celo podjetniki in upravljavci skladov iz Bližnjega vzhoda. V okviru PODIM Challenge oz. investicijskega dela konference bodo izbrana start-up podjetja ‘pitchala’ svoje ideje več kot 30 uglednim mednarodnim investitorjem.

Konferenca je že skoraj razprodana, zato pohitite z nakupom svoje vstopnice!

Bralci Računalniških novic imate z uporabo promocijske kode RACUNALNISKENOVICE2015 pri nakupu vstopnice 20% popust.

Kako iz nič zgraditi globalno uspešen startup? Kako se predstaviti velikemu podjetju? In kaj poganja korporativno podjetništvo? V dveh intenzivnih dneh konference s štirimi vzporednimi programi boste lahko pridobili najsodobnejše podjetniško in poslovno znanje ter poiskali odgovore na številna pomembna vprašanja:

  • Kako profesionalno voditi start-up in hitro rastoče podjetje?
  • Kako start-up podjetje pripravi predstavitev za veliko podjetje in obratno?
  • Kaj danes poganja korporativno in notranje podjetništvo?
  • Katere so dobre prakse marketinga v start-up in uveljavljenih podjetjih?
  • Kako doseči maksimum svojega osebnega in podjetniškega potenciala?

Na konferenci bodo predstavljene tudi druge teme, kot na primer, kako bodo v prihodnosti zaznamovale svet najsodobnejše tehnologije, kaj je to produktni management in zakaj socialno podjetništvo vse bolj pridobiva na pomenu.

‘Speed dating’, srečanja z investitorji in 1:1 pogovori z govorniki

Konferenca PODIM ni zgolj konferenca. Konferenca PODIM je intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer lahko poleg novih znanj pridobite pester nabor kakovostnih mednarodnih kontaktov, si odprete nove poslovne priložnosti in poznanstva ali se srečate z investitorji tveganega kapitala. Vse to skozi sistematično organizirane aktivnosti, kot so:

  • PODIM Challenge – izjemna priložnost za start-upe, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala. Investitorski del konference s ‘pitching’ tekmovanjem in srečanji top investitorjev in perspektivnih start-up podjetij iz Alpe Adria regije!
  • PODIM 1:1 – srečanja z govorniki, investitorji ter mentorji.
  • PODIM ‘Speed dating’ – ‘zmenkarije’ med uveljavljenimi in start-up podjetij.
  • PODIM Networking – mreženje v pravem pomenu besede med odmori in kosilom.
  • PODIM večerna zabava – z razglasitvijo zmagovalca tekmovanja Start:up Slovenija 2015 za slavnosten zaključek prvega dne konference.

Kdo je kdo v Alpe-Adria regiji?

Konferenca PODIM je konferenca Alpe-Adria regije. Iz večjih mest Italije, Hrvaške in Avstrije bodo za start-up ekipe organizirani avtobusni ali ‘shuttle’ prevozi na konferenco PODIM, na katerih bo potekalo bogato mreženjsko in vsebinsko dogajanje. Izkoristite to izjemno priložnost za regijsko mreženje, izmenjavo izkušenj in medsebojno pomoč pri širitvi na tuje trge. Razširite svojo regijsko socialno mrežo in spoznajte ljudi, s katerimi svoje podjetje lahko popeljete še korak višje in hitreje!

Konferenca je že skoraj razprodana, zato pohitite z nakupom svoje vstopnice!

>> Bralci Računalniških novic imate z uporabo promocijske kode RACUNALNISKENOVICE2015 pri nakupu vstopnice 20% popust.


Prijavi napako v članku