Telefoni
29.04.2014 07:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Plastični HTC M8 Ace enako zmogljiv kot Galaxy S5, a z nižjo ceno

Plastični HTC M8 Ace naj bi prodajne police trgovin najkasneje v prvi polovici junija.
Plastični HTC M8 Ace naj bi prodajne police trgovin najkasneje v prvi polovici junija.

V tem letu je eno izmed najboljših presenečenj nedvomno novi pametni mobilni telefon HTC One M8, saj so uporaba kakovostnih materialov, vrhunska izdelava in izjemna oblika prepričali številne kritike. Da pa bi se lahko HTC lažje zoperstavil priljubljenosti pametnega mobilnega telefona Galaxy S5 konkurenčnega podjetje Samsung, naj bi kmalu ponudilo v prodajo cenejšo različico mobilnika HTC One M8 opremljenega s plastičnim ohišjem. Tu naj bi šlo za pametni mobilni telefon “M8 Ace“, katerega prvo fotografijo so na svetovnem spletu objavili zanesenjaki spletnega portala @evleaks.

Iz doslej razkritih podatkov je razvidno, da bo strojna oprema mobilnika HTC M8 Ace povsem enaka Samsungovemu izjemno priljubljenemu pametnemu mobilnemu telefonu Galaxy S5. Ta naj bi namreč obsegala 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk in 4-jedrni procesor Snapdragon 801 frekvence 2,5 gigahercev. Novost naj bi bila za nameček opremljena še z dvema digitalnima fotoaparatoma.

Čeprav naj bi bil pametni mobilni telefon HTC M8 Ace zmogljivostno primerljiv z Galaxyjem S5, naj bi bila njegova maloprodajna cena na račun uporabe plastičnega ohišja precej nižja. Ta naj bi na daljnem vzhodu namreč znašala le preračunanih 346 evrov. Pametni mobilni telefon HTC M8 Ace naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred koncem maja oziroma najkasneje v prvi polovici junija.


Prijavi napako v članku