Avtomobilizem
Računalništvo, telefonija
Telefonija
Poslovne rešitve
27.12.2021 11:28
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Planetu prijazne priložnosti

Podjetje Mega M d.o.o je visokotehnološko podjetje, ki vseskozi išče planetu prijazne priložnosti na trgu.

Pod blagovno znamko MegaTel podjetje nudi pester nabor digitalnih in trajnostno usmerjenih IKT rešitev: IP in mobilno telefonijo, dostop do interneta, rešitev računalništva v oblaku, internet stvari, lojalnostne sisteme ter vrhunske rešitve na področju eMobilnosti.

Celovite storitve za boljše poslovanje

Velenjsko podjetje Mega M že od leta 2002 pomaga domačim in tujim podjetjem do večje učinkovitosti in boljše komunikacije v poslovnem okolju. Pomembnost optimiziranih IKT storitev se je še posebej izrazila v zadnjih dveh letih, ko so se podjetja soočila s prevetreno ureditvijo poslovanja oziroma medosebnega komuniciranja. Delo od doma, neustrezna tehnična oprema, slabše širokopasovne povezave, pomanjkljivo tehnično znanje in zagotavljanje varnosti so izzivi, s katerimi se je soočilo marsikatero podjetje.

Tukaj kot pomemben člen nastopijo podjetja oziroma ponudniki, ki so resnično doma v svetu sodobnih IKT rešitev, hkrati pa vaše izzive obravnavajo individualno. Pristop podjetja Mega M temelji na strokovni prilagoditvi potrebam poslovnih partnerjev skozi temeljito analizo in stroškovno optimizacijo ob hkratnem zagotavljanju brezhibnosti storitev, varnosti in tehnične podpore. Storitve MegaTel odlikuje nenehna tehnološka ozaveščenost z novostmi in posodabljanjem poslovanja, ki poslovnim partnerjem omogoča, da so vedno v koraku s časom, kar dokazujejo tudi pozitivni odzivi naročnikov.

IP telefonija MegaTel je sodobna in enostavna rešitev za potrebe komunikacije, kjer se za prenos govora uporablja širokopasovno omrežje. Omogoča vrsto funkcionalnosti, ki jih prilagodijo potrebam uporabnikov. Od ureditev prevezav, namestitve odzivnikov, brezplačnih internih klicev, statistike, identifikacije kličočega in vse do naprednejših funkcionalnosti z možnostjo uporabe telefona preko računalniških uporabniških aplikacij in aplikacij na pametnih mobilnih telefonih. IP telefonija MegaTel zagotavlja, da lahko zaposleni delajo učinkoviteje, omogoča spremljanje njihovega napredka in prinaša vrhunsko komunikacijsko izkušnjo.

Svet sodobnega mobilnega komuniciranja

Zmogljiv mobilnik je neprecenljivo poslovno orodje, saj nam omogoča večopravilnost in organiziranost ter številne informacije na dosegu roke. Za popolni izkoristek potrebujemo predvsem stabilno in kakovostno omrežje, ki ga strankam MegaTel tudi ponuja. Konferenčni klici in prenos priponk brez zapletov kjerkoli in kadarkoli, niso naključje.

MegaTel je izbira za vse uporabnike, ki želijo vrhunsko kakovost delovanja mobilnih komunikacij. Storitve ponujajo na omrežju z največjo pokritostjo prebivalstva, ki obsega kar 99 %, paketi pa so razvrščeni glede na tip uporabnika – od enostavnih do tistih bolj zahtevnih.

Pametno domače polnjenje električnih vozil

Vprašanje številka ena, ko se odločamo za nakup električnega avtomobila je, kolikšen doseg ima vozilo z enim polnjenjem, temu pa brž sledi, kje in za koliko ga bomo polnili. Storitev pametnega domačega polnjenja električnih vozil omogoča uravnavanje polnjenja v najbolj optimalnih intervalih (dinamično zaračunavanje rabe električne energije). S tem uporabniku omogoča stroškovni prihranek in hkrati optimalni energetski izkoristek.

Storitev dodatno omogoča integracijo s sončno elektrarno uporabnika in s funkcijo dinamičnega uravnavanja moči poskrbi za stabilno ter nemoteno delovanje omrežja pri vklopih večjih domačih porabnikov, kot so toplotna črpalka, bojler ali pečica. Uporabnik domačo polnilnico upravlja z aplikacijo Mega Mobility na svojem pametnem telefonu in določi čas začetka polnjenja oziroma želeno napolnjenost baterije električnega vozila ob določeni uri ter moč polnjenja.

V bližnji prihodnosti več kot tisoč e-polnilnic

Storitev eMobilnost, ki je septembra 2021 prejela zlato priznanje za inovacijo, nudi tudi možnost polnjenja lastnega električnega vozila na javni polnilni infrastrukturi, kot so občinske polnilnice, polnilnice v trgovskih centrih in polnilnice na koridorjih. Lokacije polnilnic s pripadajočimi ceniki so vidne v aplikaciji, tako da lahko uporabnik v realnem času preveri zasedenost in delovanje katere koli izmed 240.000 javno dostopnih polnilnic v 28 državah EU. Podjetje MegaTel v kratkem načrtuje postavitev več kot tisoč javno dostopnih ePolnilnic MegaTel, omogočajo pa tudi inštalacijo in aktivacijo polnilnih postaj zasebnim uporabnikom ter podjetjem.

Več najdete na www.megatel.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
pametni telefoni Električni avtomobili

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEGA M d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEGA M d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Napredni klicni center za radijske in TV postaje zaenkrat brezplačen!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEGA M d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več