Telefonija
22.01.2008 13:38

Deli z drugimi:

Share

Plačaj zame

Mobitel je ob prenovi Mobi programa uvedel priročno storitev, s katero lahko Mobiuporabniki kljub praznemu računu kličejo Mobitelove naročnike. Vsak Mobiuporabnik si namreč lahko izbere dve naročniški številki, na katere kliče na stroške klicanega naročnika, ne glede na stanje na njegovem Mobiračunu. Vsak naročnik pa si lahko izbere dva Mobiuporabnika, ki ga lahko kličeta na njegov račun. Hkrati lahko vsak Mobitelov uporabnik poljubni Mobiračun tudi hitro in enostavno napolni s pomočjo ukaznega niza *123*16-mestna številka Mobikartice *telefonska številka Mobiuporabnika # tipka za klic, s storitvijo Moneta ali prek mobilnega Planeta (sklop Moj Mobitel). Storitev “Plačaj zame” je namenjena klicem v Sloveniji, ki se obračunavajo po ceni 0,10 € na minuto. Če naročnik gostuje v tujem omrežju, se k ceni prišteje še strošek prevzetega dohodnega klica. Če pa se v tujini nahaja Mobiuporabnik, klic v Slovenijo kot običajno plača skladno z veljavnim cenikom.

Storitev “Plačaj zame” za želenega Mobiuporabnika vklopi naročnik Mobitel GSM/UMTS, ki bo prevzel strošek dohodnega klica. To stori v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolni obrazec, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh in ga pošlje na naslov: Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana. Tako Mobiuporabnik kot naročnik sta o vklopu storitve obveščena prek sporočila SMS.

Storitev je še posebej dobrodošla staršem, ki želijo biti vedno dostopni za klic svojih mladostnikov, Mobiuporabnikov, veseli pa je bodo tudi drugi družinski člani.


Prijavi napako v članku