Strojna oprema
19.04.2005 20:44
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips z garancijo “Perfect Panel”

Philips je kot prvi na svetu ponudil garancijo “Perfect Panel” za LCD-zaslone, ki velja kjerkoli na svetu, ne glede na kraj nakupa. S to garancijo je uporabnikom zagotovljena nemotena uporaba zaslonov, brez kakršnihkoli napak v obliki svetlih ali temnih pik na zaslonu. Philips je prvo podjetje, ki je uporabnikom ponudilo možnost enoletne garancije “Perfect Panel” za njihove LCD-zaslone, saj pri drugih ponudnikih ta garancija običajno znaša le nekaj dni.

Večina proizvajalcev LCD-zaslonov še vedno meni, da so svetle ali temne pike neizogiben del izdelovanja teh zaslonov, medtem ko Philips takih napak ne dopušča. Philips se zaveda, da so svetle ali temne pike za uporabnike zelo moteče, in je, ker zaupa v svoje visokokakovostne izdelke, prvi na svetu ponudil enoletno garancijo za morebitne napake te vrste. Če pride do napake, Philips zagotavlja brezplačno zamenjavo zaslona ali popravilo nastalih pik.

Strog nadzor kakovosti proizvodnje zagotavlja, da se za izdelavo LCD-monitorjev, ki imajo sicer triletno garancijo, uporabi le najboljše zaslone, ki jim lahko podelijo garancijo “Perfect Panel”, saj je uporabnikom tako zagotovljena najboljša kakovost. Že leta 2001 je Philips predstavil politiko Zero Bright Dot, v kateri je zagotavljal zaslon brez svetlih pik, z garancijo “Perfect Panel” pa so šli še korak dlje in prvi na svetu ponudili garancijo za kakršnokoli, še tako majhno napako v obliki tako svetlih kot temnih pik na LCD-zaslonih. V garancijo “Perfect Panel”, ki velja tudi v Sloveniji, so vključeni 17- in 19-palčni zasloni nove serije 6, in sicer modelov B, P ter X.


Prijavi napako v članku