Strojna oprema
24.05.2006 11:26
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips vabi vaše prste


Med večjimi zasloni je le malo takšnih, ki premorejo tudi občutljivost na dotik.

Philips je predstavil nov, na dotik občutljiv zaslon. Trpežen 19-palčni zaslon velikosti 43*41*8 cm z oznako 190S6FGT ponuja ločljivost SXGA. Zaslon z dolgo življenjsko dobo je namenjen predvsem pogosti uporabi na javnih prostorih, kot so trgovska in kongresna središča, muzeji in bankomati. Kombinacija visoke kakovosti slike, izjemno odpornega zaslona in številnih drugih naprednih lastnosti, med drugim integriranega zvoka, možnosti prilagoditve barv ter izredne zanesljivosti, zagotavlja izboljšano storilnost uporabnika.

LCD monitor 190S6FGT, vgrajen v jekleno ohišje in z ločeno stekleno površino, ima ločljivost 1.280*1.024 točk in hiter odzivni čas 12 ms, ki izboljša kakovost slike in omogoča prikazovanje slik brez prekinitev. Uporabniku med delom nudi čim bolj razkošno udobje. Zelo trdno in 2 mm debelo jekleno ohišje zaslona, v katerem so skriti gumbi za nadzor, je mogoče preprosto obesiti tudi na steno.

Zaslon je opremljen s tehnologijo SmartManage, ki sistemskim administratorjem v podjetju omogoča lažje upravljanje z računalniško opremo. Možen je oddaljen nadzor uporabe, prilagoditev nastavitev monitorja, ponovno nastavljanje tovarniških nastavitev ter oddaljeno vključevanje in izključevanje monitorja. Tako sistemski administratorji lažje nudijo tehnično pomoč uporabnikom ter nastavljajo varnostno politiko, ki preprečuje kraje in zlorabe.

Kot vse Philipsove izdelke, tudi novinca odlikuje izredno nizka poraba energije. Philips se namreč zaveda pomena ohranjanja naravnih virov, zato so njegovi izdelki izdelani iz naravi prijazne tehnologije. Prav tako so pripravljeni na strogo direktivo Evropske skupnosti RoHS (Restriction of Hazardeous Substances), katere cilj je zmanjšanje strupenih snovi v okolju.


Prijavi napako v članku