Računalništvo, telefonija
Monitorji
Poslovne rešitve
22.07.2022 16:00
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavlja nov monitor za zmogljivo in boljše sodelovanje

Philips predstavlja nov monitor 34E1C5600H, ki izpolnjuje nove standarde za video klice. Model ustreza posebnim potrebam in izzivom, ki izhajajo iz hibridnega delovnega okolja in uporabnikom omogoča enako produktivno delo, tako od doma kot v pisarni.

Obširnemu portfelju Philipsovih monitorjev se pridružuje nov model, ki izpolnjuje nove standarde za video klice: Philips 34E1C5600HE. Ta model je zasnovan tako, da ustreza posebnim potrebam in izzivom, ki izhajajo iz hibridnega delovnega okolja, in uporabnikom omogoča enako produktivno delo, tako od doma kot v pisarni. Philips 34E1C5600HE, bogat z vrhunsko zmogljivostjo in funkcijami, v elegantnem in privlačnem paketu ponuja vse, kar zahteva oddaljeno delovno okolje in še več.

“Monitor Philips 34E1C5600HE je idealna rešitev za delo od doma. Vsebuje vse, kar potrebujejo današnji zaposleni, da kar najbolje izkoristijo to novo delovno realnost, bodisi v smislu kakovosti slike, sodelovanja, varnosti, povezljivosti ali udobja.” – je povedal Carlos Sanchez, višji produktni vodja za Evropo pri MMD Monitors & Displays.

Vse za produktivno delo od doma na enem mestu

Philips 34E1C5600HE odlikuje zmogljivost za vse poklice – od grafično usmerjenih področij, kot sta fotografija in CAD-CAM, do področij, ki so usmerjena v številke, kot sta računovodstvo in finance. S svojo 34-palčno visoko zmogljivo ploščo, ločljivostjo CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 in tehnologijo Ultra Wide-Color ponuja izjemno živo in zadovoljivo vizualno izkušnjo. Široki koti gledanja 178°/178° v kombinaciji z velikodušnim formatom 21:9 zagotavljajo večjo produktivnost z veliko prostora za vzporedne primerjave, velike preglednice in udobno sodelovanje s sodelavci.

Poleg izjemnih vizualnih zmogljivosti Philips 34E1C5600HE opremi profesionalce, ki delajo od doma, s priročnimi, inteligentnimi funkcijami, ki podpirajo njihovo osredotočenost in produktivnost. Na primer, videokonference so zdaj temelj dela na daljavo in ta monitor ponuja zahtevano kakovost, zanesljivost in varnost, ki jo uporabniki iščejo. Vgrajena spletna kamera s 5 MP, certificirana z Windows Hello, zagotavlja visoko-kakovostne slike, medtem ko mikrofon za odpravljanje hrupa in vgrajeni 5W zvočniki zagotavljajo jasno komunikacijo in optimalno interakcijo. Za nadaljnjo brezskrbnost fizično stikalo kamere zagotavlja zasebnost uporabnika, ko le ta ni v uporabi.

Prilagodljiva povezljivost je bistvenega pomena na današnjem delovnem mestu, ne glede na to, kje se nahaja, zato Philips 34E1C5600HE vključuje vrsto priročnih funkcij za večopravilnost. Tehnologija MultiView uporabnikom na primer omogoča, da delajo na več napravah hkrati, medtem ko USB-C z dotokom napajanja zagotavlja enostavno rešitev z enim samim kablom za hiter prenos podatkov in hkratni prihranek časa pri polnjenju.

Poleg vseh teh funkcij so lahko uporabniki Philips 34E1C5600HE prepričani, da je poskrbljeno tudi za njihovo fizično udobje. Zahvaljujoč očem prijaznemu načinu LowBlue Mode in tehnologiji Flicker-Free v kombinaciji z stojalom z možnostjo nastavitve višine in nagiba, je udobje uporabnika zagotovljeno.

Philips 34E1C5600HE bo na voljo od julija dalje po priporočeni prodajni ceni 619 EUR.

Več na www.pchand.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LeanIX SI d.o.o.

Mala ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tako kot mnogi tehnološki trendi je tudi programska oprema kot storitev (SaaS) vstopila v področje najbolj uporabljenih besed, ki pa lahko marsikoga zmede. SaaS ponuja zanimivo alternativo ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več