Strojna oprema
06.11.2007 09:30
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips PowerSquid

Preprostost je glavno vodilo naše nove linije izdelkov, pravijo pri Philipsu, ki odslej pod imenom PowerSquid ponujajo fleksibilne prenapetostne zaščitnike in razdelilnike električnega toka, zasnovane za varnost in udobje. Philips PowerSquid podaljša življenjsko dobo domače in pisarniške opreme, saj varuje vse priključene naprave ter omogoča največji izkoristek vsakega električnega vhoda, dodajajo v izjavi za javnost.

Serija Philips PowerSquid je bila razvita, da odpravi omejitve tradicionalne oblike zaporedno postavljenih vtičnic na električnih razdelilnikih in prenapetostnih zaščitah, ki pogosto ne ponujajo dovolj prostora za široke priključke današnjih elektronskih naprav. Revolucionarno oblikovane različno dolge “lovke” PowerSquida ustrezajo tudi najbolj širokim priključkom in zagotavljajo, da bodo uporabniki nemoteno uživali v njihovih napravah za domačo zabavo in osebnih računalnikih, ob tem pa bodo popolnoma pomirjeni zaradi napredne prenapetostne zaščite.

Pet lovk, ki jih sestavljajo ena s 17 cm, dve z 12 cm in dve s 7 cm dolgimi elektronskimi kabli, ki so pritrjeni na kontrolno enoto velikosti dlani, omogočajo priključkom in kablom različnih velikosti, da so neodvisno priključeni. Fleksibilnost in dodatna dolžina dopuščata kablom, da so priključeni na daljše razdalje in usmerjeni v različne smeri, kar naredi prenapetostno zaščito preprosto dosegljivo za uporabnike ne glede na postavitev notranje opreme.

PowerSquid je del Philipsove nove linije izdelkov, ki pokrivajo področje napetostne zaščite od profesionalne do osebne uporabe. S pomočjo napredne napetostne zaščite komponent Philipsova prenapetostna zaščita nudi več kot 27 odstotkov višjo kapaciteto absorpcije (vsrkavanja) napetosti kot primerljivi izdelki. To pomeni varnejšo, bolj stabilno in dolgotrajno prenapetostno zaščito in boljšo varnost za priključene naprave. Izdelki Philipsove prenapetostne zaščite se ponašajo z oceno visoke varnosti, V3 tehnologijo, varnostnimi električnimi izhodi z zaščito za otroke in ClearConnect – tehnologijo čiste slike in zvoka.

Philips PowerSquid bo v Sloveniji in po Evropi na voljo od konca novembra 2007 dalje. Za več informacij o razpoložljivosti novih Philipsovih modelov se obrnite na Philips Slovenija d.o.o.


Prijavi napako v članku