Računalništvo, telefonija
12.05.2008 09:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips Power4Life energijski polnilci

Philips predstavlja novo ponudbo Power4Life rezervnih energijskih in univerzalnih polnilcev. Pametni Power4Life polnilci omogočajo elektronskim napravam kot so mobilni telefoni, dlančniki ter iPodi preprosto polnjenje preko samo enega univerzalnega USB polnilca ali dodatno energijo iz priročnega rezervnega energijskega vložka.

Univerzalni USB polnilci

Za ljudi, ki so pogosto na poti in pozabijo s seboj vzeti vse polnilce, ki jih potrebujejo za prenosne zabavne in komunikacijske naprave so kot nalašč Philipsovi Univerzalni USB polnilci saj omogočajo skoraj vsem prenosnim elektronskim napravam polnjenje preko samo enega univerzalnega polnilca. USB univerzalni polnilec ne samo zagotavlja, da nikoli ne boste izgubili stika s tistimi, ki so vam blizu, hkrati pa tudi zmanjšajo zmešnjavo v vaši potovalni torbi, pisarni ali doma. Kjerkoli že ste, bo vaš Philipsov Univerzalni USB polnilec poskrbel za nemoteno delovanje vaših prenosnih elektronskih naprav.

USB univerzalen polnilec skrbi za več prenosnih elektronskih naprav in omogoča do 15 ur rezervne energije. Trenutno je Philips SCM7880 najboljši model v Philipsovi ponudbi. Ta uporabniku prijazen polnilec nudi LED prikaz, šest različnih priključkov ter vključuje navojni USB kabel in priročno torbico. S tanko, kompaktno obliko in veliko uporabnostjo, je Univerzalni USB polnilec Philips SCM7880 popolni sopotnik doma, v pisarni ter na poti.

Prenosni energijski vložek

Z zahtevami današnjega modernega načina življenja so številni izmed nas preveč zaposleni z zahtevnim delom, da bi poleg tega skrbeli še za polnjenje naših ključnih naprav. Philips prenosni energijski vložek ponuja življenjskemu slogu prijazno udobje s ponudbo prenosne rezervne energije. Elektronskim napravam omogoča, da so napolnjene brez potrebe po električni vtičnici ter ponujajo do 60 ur rezervne energije. Tako uporabniki nikoli več ne bodo skrbeli, da bi mobilnemu telefonu, dlančniku ali prenosni igralni enoti pošla energija. Philipsova ponudba prenosnih energijskih vložkov obsega vse od napajanja najbolj zahtevnih prenosnih računalnikov do majhnih ročnih ter žepnih telefonskih polnilcev.

Prefinjen SCE7640 je ultimativna naprava za prenosno energijo. Prenosni energijski vložek Philips SCE7640, ki je kompatibilen s prenosnimi računalniki in zmožen napajati vse vaše prenosne naprave, je idealen za ljudi, ki so nenehno v gibanju ali tiste, ki imajo številne elektronske naprave.

Majhen SCE2110 je popolni žepni sopotnik za uporabnike, ki potrebujejo zgolj dodatno energijo za njihove mobilne telefone. S petimi različnimi priključki in LED prikazovalnikom je Philipsov SCE2110 prenosni energijski vložek eden izmed najbolj priročnih načinov, da ostaneš v stiku z drugimi.


Prijavi napako v članku