Računalništvo, telefonija
17.02.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma

.. Označevanja kablov, žic, omrežnih komponent in podobnih predmetov se lahko lotimo na takšen ali drugačen način. S pravo, zmogljivo in moderno opremo bo delo zagotovo lažje in bolj produktivno ..
Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma
Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma

Moderen prenosni tiskalnik za označevanje električne in omrežne infrastrukture bo vašim zaposlenim zagotovo prihranil veliko časa in optimiziral delo v podjetju. Panduitova tiskalnika MP100 in MP300 najbolje v svojem razredu združujeta tehnologijo tiskanja z vodilnimi tehnologijami za označevanje in programsko opremo.

Panduit novo linijo ročnih tiskalnikov predstavlja v sodelovanju z Epsonom. Na evropsko tržišče prihajata v drugi polovici marca 2020.

Zmogljivost, kakovost, hitrost

Vodilni ponudnik rešitev za električno in omrežno infrastrukturo Panduit je torej predstavil dva nova mobilna tiskalnika, ki ponujata najboljšo kombinacijo zmogljivosti, kakovosti tiskanja in hitrosti uporabe. Pred konkurenco orjeta ledino zaradi vrste naprednih funkcij, ki jih ponujata.

  • Tiskata neposredno s programske opreme Easy-Mark Plus
  • Hitrost tiskanja znaša 3,5 centimetra na sekundo
  • Na voljo je pestra izbira rezil in različne velikosti nalepk
  • USB in Bluetooth povezljivost
  • Natisneta do širine 1,5-palčnega (približno 3,8 centimetra) medija
  • Vgrajen samodejni rezalnik z neprekinjenim in s prekinjenim rezanjem
  • Avtomatično prepoznata vrsto in velikost nalepk

Ti tiskalniki so, kot rečeno, rezultat partnerstva med podjetjema Panduit in Seiko Epson Corporation. Skupaj razvijajo tiskalnike in etikete za industrijsko, gradbeno in omrežno infrastrukturo. MP100 in MP300 sta prva izmed številnih izdelkov, ki jih še nameravajo razviti.

Posvetimo se vsakemu posebej

MP100 je ekonomičen termični prenosni tiskalnik za industrijsko in komercialno uporabo označevanja električne in omrežne infrastrukture. Idealen je za označevanje žic in kablov, električnih komponent, omrežnih komponent in splošno identifikacijo. Napredna tehnologija vključuje povezavo Bluetooth, tiskanje iz mobilnih aplikacij in samodejni rezalnik. Vse to vam prihrani čas, poveča vsestranskost in produktivnost.

MP300 pa je zmogljiv industrijski termični tiskalnik za označevanje električne in omrežne infrastrukture z visoko stopnjo funkcionalnosti. MP300 bo vašo produktivnost postavil na povsem novo raven. Prav tako je seveda opremljen s samodejnim rezalnikom. Idealen je za označevanje žic in kablov, označevanje električnih in omrežnih komponent, identifikacijo objektov, označevanje cevi, varnostno označevanje in splošno identifikacijo. Opremljen je s polnilno Li-ionsko baterijo, velikim zaslonom, njegova značilnost pa je tudi robusten dizajn.

Tudi za najzahtevnejše

Vse lastnosti izdelka in ustrezne kasete z nalepkami so bile zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe različnih kupcev, tudi tistih najbolj zahtevnih. Od podatkovnega centra do sobe za telekomunikacije ali gradbišča, s Panduitovo opremo boste brez skrbi opravili zadano nalogo.

Panduitova strast do reševanja problemov že od leta 1955 omogoča povezave med poslovnimi cilji podjetij in njihovo uspešnostjo na trgu. Podjetje ustvarja vrhunske fizične, električne in omrežne infrastrukturne rešitve za podjetja – od podatkovnega centra, sobe za telekomunikacije do območja proizvodnje kot tudi omrežne infrastrukture v poslovnih prostorih …

Več o omenjenih rešitvah preberite na spletni strani www.egal-eu.com, strokovnjaki za tovrstne rešitve vam bodo z veseljem svetovali. Z njimi lahko stopite v stik tudi s klicem na telefonsko številko +386 (0) 5905 55 35 ali preko elektronske pošte na naslovu info@egal-eu.com. Vabljeni tudi k spremljanju njihovih novičk na družbenih omrežjih LinkedIn in Facebook. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EGAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EGAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EGAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AR-SET d.o.o.

Dobravica 10A, 8310 Šentjernej, Tel: 05 904 82 27
Vodilni ponudnik računalniške opreme in servisa v Šentjerneju in okolici AR-SET, d. o. o. se že 17 let ukvarja s servisom in trgovino s celostno ponudbo računalniške opreme. ... Več

COALA d.o.o.

Cesta v Rošpoh 22a, 2351 Kamnica, Tel: 02 624 50 10
Podjetje Coala d.o.o. je ustanovila skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike leta 1991. Danes jih odlikuje 30 let bogatih izkušenj na področju prodaje in ... Več

Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Tel: 041 747-064
Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več