Računalništvo, telefonija
17.02.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma

.. Označevanja kablov, žic, omrežnih komponent in podobnih predmetov se lahko lotimo na takšen ali drugačen način. S pravo, zmogljivo in moderno opremo bo delo zagotovo lažje in bolj produktivno ..
Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma
Panduit na trg z dvema zmogljivima ročnima tiskalnikoma

Moderen prenosni tiskalnik za označevanje električne in omrežne infrastrukture bo vašim zaposlenim zagotovo prihranil veliko časa in optimiziral delo v podjetju. Panduitova tiskalnika MP100 in MP300 najbolje v svojem razredu združujeta tehnologijo tiskanja z vodilnimi tehnologijami za označevanje in programsko opremo.

Panduit novo linijo ročnih tiskalnikov predstavlja v sodelovanju z Epsonom. Na evropsko tržišče prihajata v drugi polovici marca 2020.

Zmogljivost, kakovost, hitrost

Vodilni ponudnik rešitev za električno in omrežno infrastrukturo Panduit je torej predstavil dva nova mobilna tiskalnika, ki ponujata najboljšo kombinacijo zmogljivosti, kakovosti tiskanja in hitrosti uporabe. Pred konkurenco orjeta ledino zaradi vrste naprednih funkcij, ki jih ponujata.

  • Tiskata neposredno s programske opreme Easy-Mark Plus
  • Hitrost tiskanja znaša 3,5 centimetra na sekundo
  • Na voljo je pestra izbira rezil in različne velikosti nalepk
  • USB in Bluetooth povezljivost
  • Natisneta do širine 1,5-palčnega (približno 3,8 centimetra) medija
  • Vgrajen samodejni rezalnik z neprekinjenim in s prekinjenim rezanjem
  • Avtomatično prepoznata vrsto in velikost nalepk

Ti tiskalniki so, kot rečeno, rezultat partnerstva med podjetjema Panduit in Seiko Epson Corporation. Skupaj razvijajo tiskalnike in etikete za industrijsko, gradbeno in omrežno infrastrukturo. MP100 in MP300 sta prva izmed številnih izdelkov, ki jih še nameravajo razviti.

Posvetimo se vsakemu posebej

MP100 je ekonomičen termični prenosni tiskalnik za industrijsko in komercialno uporabo označevanja električne in omrežne infrastrukture. Idealen je za označevanje žic in kablov, električnih komponent, omrežnih komponent in splošno identifikacijo. Napredna tehnologija vključuje povezavo Bluetooth, tiskanje iz mobilnih aplikacij in samodejni rezalnik. Vse to vam prihrani čas, poveča vsestranskost in produktivnost.

MP300 pa je zmogljiv industrijski termični tiskalnik za označevanje električne in omrežne infrastrukture z visoko stopnjo funkcionalnosti. MP300 bo vašo produktivnost postavil na povsem novo raven. Prav tako je seveda opremljen s samodejnim rezalnikom. Idealen je za označevanje žic in kablov, označevanje električnih in omrežnih komponent, identifikacijo objektov, označevanje cevi, varnostno označevanje in splošno identifikacijo. Opremljen je s polnilno Li-ionsko baterijo, velikim zaslonom, njegova značilnost pa je tudi robusten dizajn.

Tudi za najzahtevnejše

Vse lastnosti izdelka in ustrezne kasete z nalepkami so bile zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe različnih kupcev, tudi tistih najbolj zahtevnih. Od podatkovnega centra do sobe za telekomunikacije ali gradbišča, s Panduitovo opremo boste brez skrbi opravili zadano nalogo.

Panduitova strast do reševanja problemov že od leta 1955 omogoča povezave med poslovnimi cilji podjetij in njihovo uspešnostjo na trgu. Podjetje ustvarja vrhunske fizične, električne in omrežne infrastrukturne rešitve za podjetja – od podatkovnega centra, sobe za telekomunikacije do območja proizvodnje kot tudi omrežne infrastrukture v poslovnih prostorih …

Več o omenjenih rešitvah preberite na spletni strani www.egal-eu.com, strokovnjaki za tovrstne rešitve vam bodo z veseljem svetovali. Z njimi lahko stopite v stik tudi s klicem na telefonsko številko +386 (0) 5905 55 35 ali preko elektronske pošte na naslovu info@egal-eu.com. Vabljeni tudi k spremljanju njihovih novičk na družbenih omrežjih LinkedIn in Facebook. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EGAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EGAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EGAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več