Programska oprema
07.09.2005 08:51

Deli z drugimi:

Share

Panda Software prejela certifikat Checkmark

Rešitvi Pande Software za zaščito strežnikov Samba, Panda SambaSecure Antivirus, je neodvisna organizacija za testiranje varnostnih IT sistemov West Coast Labs podelila certifikat Checkmark za zaščito pred škodljivim programjem. Certifikat pokriva dve stopnji: Checkmark Level 1 in Checkmark Level 2 ter predstavlja merilo za odlične sposobnosti rešitve za zaščito pred škodljivim programjem.

Checkmark Level 1 označuje, da je varnostni proizvod sposoben odkrivati vse škodljive programe s seznama “In the Wild” organizacije The Wildlist Organization International, ki vključuje grožnje iz obtoka, ki jih je videla več kot ena oseba. Checkmark Level 2 pa označuje sposobnost čiščenja škodljivih programov iz tega seznama. Koncept vključuje vidike, kot so zagotavljanje, da odkriti virus ne more ponovno povzročati okužb in da se okužena datoteka po čiščenju lahko normalno uporablja.

“Sistema Windows in Linux morata v velikih podjetniških okoljih vse bolj soobstajati glede na to, da oba ponujata prednosti z določenih vidikov. Obstaja osnovna potreba za zaščito datotečnih strežnikov Samba za Linux/Windows za spopad s škodljivim programjem, kjerkoli se pojavi in certifikat Checkmarka dokazuje učinkovitost naših rešitev,” je ob prejemu certifikata dejala direktorica enote Corporate Business Unit v Pandi Software Paula Quirós .

Panda SambaSecure Antivirus je integrirana rešitev za zaščito pred škodljivim programjem za strežnike Samba v podjetjih, ki delijo vire med platformama Linux in Windows. Ponuja strokovno in zanesljivo možnost za podjetja, ki iščejo visoke ravni storitev z avtomatičnimi posodobitvami in osebno podporo v tehnološko dinamičnih ter razvijajočih okoljih, kot je trg strežnikov Linux.

SambaSecure ponuja učinkovito protivirusno zaščito v realnem času za vse datoteke, vključno z zgoščenimi formati. Skupni direktoriji, ki se delijo prek strežnikov Samba, popolnoma zaščiteni pred virusi, črvi in trojanci. Če je datoteka simbolična povezava (datoteka, ki kaže na drugo datoteko ali direktorij), SambaSecure Antivirus zagotavlja tudi varnost ciljne datoteke, ne glede na to, kje je locirana. Možno je izvajati takojšnje preglede ali preglede na zahtevo po določenem urniku kateregakoli direktorija na strežniku. Ker ni omejena izključno na skupne datoteke, zato SambaSecure Antivirus odkriva in odstranjuje škodljive programe, ki so mogoče dosegli strežnik prek drugih kanalov.

Panda Software ponuja tudi razred grobih proizvodov za zaščito sistemov Linux, vključno z zaščito poštnih platform SendmailSecure, QmailSecure in PostfixSecure, zaščito nizke ravni s CommandlineSecure, dostopno tudi za Win32 in MS-DOS ter SambaSecure.

Certifikat za Panda SambaSecure Antivirus dopolnjuje druga priznanja, ki so jih prejeli drugi proizvodi, tako za podjetja kot za posameznike, za odkrivanje virusov in trojancev.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več