Računalništvo, telefonija
30.07.2004 09:40
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Software in TruPrevent tehnologija

Panda Software je razvila novo serijo proizvodov s TruPrevent tehnologijami – inteligentne tehnologije za boj proti neznanim virusom in vsiljivcem. Te tehnologije predstavljajo radikalno spremembo v pristopu k učinkovitemu ravnanju z grožnjami z interneta, saj pomenijo premik od tradicionalnega koncepta reagiranja na pojav virusa na inteligenten, preventiven pristop, ki anticipira pojav novih groženj in vnaprej prepoznava probleme.

Tradicionalne antivirusne rešitve so izredno učinkovite v borbi proti mnogim internetnim grožnjam. Vendar pa se grožnje vse hitreje širijo, so vse bolj komplicirane in nevarne ter uporabljajo nove in nove tehnike, kot so izkoriščanje programske ranljivosti, prekoračitve pomnilnika ipd. Posledica tega je, da uporabniki nimajo na razpolago dovolj časa za posodobitev svoje protivirusne zaščite ali za namestitev varnostnih popravkov oziroma, da se njihov sistem okuži.

Tako kot dober detektiv, tehnologije TruPrevent analizirajo obnašanje programov in jih v primeru potrebe avtomatično blokirajo brez človeške intervencije. Predstavljajo tudi korist za skrbnike, saj poenostavljajo naloge upravljanja omrežja, kar je dodatna prednost, saj so izjemno enostavne za upravljanje in s tem zanesljivejše. Tehnologija tudi onemogoča napačne odločitve, kar pomeni, da identificira le pojave, ki predstavljajo realno nevarnost sistemu.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668