Telefoni
09.12.2009 15:55
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni mobilni telefon Acer Liquid A1 z Androidom prispel v Evropo

Acer Liquid A1 velja za enega zmogljivejših pametnih mobilnih telefonov, opremljenih s platformo Android.
Acer Liquid A1 velja za enega zmogljivejših pametnih mobilnih telefonov, opremljenih s platformo Android.

Na Otoku si lahko za okoli 370 evrov že omislimo nakup novega pametnega mobilnega telefona Liquid A1 podjetja Acer, ki temelji na vse bolj priljubljeni odprtokodni platformi Android. Gre za vsestransko uporabni pametni mobilni telefon, saj je opremljen s hitro brezžično povezavo HSPA, trifrekvenčnim modulom ter modrozobim in Wi-Fi vmesnikom. Za izrisovanje slik je na voljo 8,9-centimetrski na dotik občutljivi zaslon ločljivosti 800 x 480 točk, medtem ko imamo za zajem nepozabnih trenutkov na razpolago digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov točk.

Tehnologiji povezljivosti HSPA in Wi-Fi z osupljivo hitrostjo omogočata dostop do pravega internetnega brskalnika in številnih Google storitev kot so Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calendar in Google Talk. Vgrajeni sprejemnik GPS dopušča udobno uporabo funkcij Google Maps, kot so My Location, Google Latitude, Street View, Local Search in Route Description, kar med potjo. Ob tem je v spletni trgovini Android na voljo na stotine aplikacij.

Pametni mobilni telefon Liquid A1 podjetja Acer meri v debelino 1,2 centimetra in je na voljo v črno-beli kombinaciji. Upajmo, da ga bomo kmalu vendarle deležni tudi mi.


Prijavi napako v članku