Aplikacije in dodatni programi
05.06.2013 09:18
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni Gmail za Android

Mobilni odjemalec elektronske pošte Gmail je bogatejši za možnost »sortiranja« vsebin, saj je prejeto e-pošto mogoče razdeliti v do pet kategorij. Prenovljeni Gmail bodo vsi uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android prejeli najkasneje do konca poletja.
Mobilni Gmail je bogatejši za možnost hitrega in enostavnega »sortiranja« vsebin!
Mobilni Gmail je bogatejši za možnost hitrega in enostavnega »sortiranja« vsebin!

Podjetje Google je za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android pripravilo prenovljeno aplikacijo mobilnega odjemalca elektronske pošte Gmail (inačica 4.5-694836), ki je bogatejši za možnost »sortiranja« vsebin. Novost je pisana na kožo tistim, ki dnevno prejmejo na stotine raznovrstnih elektronskih sporočil, saj je prejeto e-pošto mogoče razdeliti v do pet kategorij. S tem se bo znatno povečala preglednost našega elektronskega poštenega predala Gmail na mobilnih napravah Android, saj se bodo s klikom na namenske gumbe prikazala zgolj izbrana elektronska sporočila.

Prenovljeni mobilni odjemalec elektronske pošte Gmail bodo vsi uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android prejeli najkasneje do konca poletja. Če pa ste neučakani, lahko novost na mobilno napravo v obliki datoteke .APK prenesete s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/FTFBZ in jo namestite. Če vam kljub temu »sortiranje« vsebin ne bo delovalo, se prijavite v namizno različico elektronskega poštnega odjemalca Gmail, kliknite na kolešček desno zgoraj, izberite »Konfiguriraj mapo Prejeto«, obkljukajte »kategorije«, ki vas zanimajo in pritisnite na gumb »Shrani«.

Če boste pri nadgradnji, nameščanju ali uporabi mobilnega odjemalca elektronske pošte Gmail naleteli na težave, se seveda lahko po pomoč kadarkoli obrnete na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku