Računalništvo, telefonija
09.05.2013 12:55
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni avtomobili prihodnost – danes!

Pametni avtomobili prihodnost - danes!
Pametni avtomobili prihodnost - danes!

Računalniška tehnologija v zadnjih letih vse bolj prodira tudi na področje avtomobilske industrije. Avtomobili že dolgo niso več zgolj kup železja na štirih kolesih, ampak se tako v njihovi notranjosti kot zunanjosti nahajajo številne napredne tehnologije, ki vožnjo z avtomobilom delajo vse bolj udobno in varno. Kaj se te dni dobi v avtosalonih in kaj napovedujejo proizvajalci za jutri?

V središču pa o poslovnih rešitvah. Čeprav se nekateri kot križa bojijo eksperimentiranja z novimi prijemi vodenja, upravljanja, organiziranja in analize posla, to še ni zadosten izgovor, da ostanemo v kameni dobi. Že res, da vsega vsi ne potrebujemo, ampak kako lahko to zares trdimo, če zadeve še nismo preskusili?. Če vas zanima kako lahko izgleda na informacijah sloneče poslovanje ob opori tehnologije, ne spreglejte tokratne rubrike V središču.

Več v novi številki revije, ki je že na voljo v kioskih ter v e-različici!

Ne spreglejte niti rubrike aktualno, kjer smo se sprehodili skozi ponudbo športnih ur. Sonce se že kaže, kar pomeni naval športnikov na tek, h kolesom, v hribe itd. Vse več mobilnih fitnes aplikacij nudi marsikaj, razen učinkovitega sledenja, avtonomije naprave in merjenja srčnega utripa, torej tistega, kar pravzaprav potrebujemo. Kaj kupiti? Več o tem v novi številki revije, ki je že na voljo tudi v e-različici za RN VIP člane brezplačno!

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba, razvedrilo in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

>> Prelistajte spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…


Prijavi napako v članku