Računalništvo, telefonija
18.10.2018 11:18
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni alarmni sistem prihodnosti v vašem domu

Pametni alarmni sistem prihodnosti v vašem domu
Pametni alarmni sistem prihodnosti v vašem domu

Današnji življenjski tempo nam narekuje, da smo veliko zdoma. Kaj se takrat dogaja v našem stanovanju, pravzaprav ne vemo. Če pride zjutraj tat, si lahko po mili volji vzame ves delovnik in prebrska prav vsak predal. Alarmni sistemi, ki na vsiljivca opozarjajo z zvokom, sicer so rešitev, a če imate na dlani pametni alarmni sistem, s katerim imate vaš dom pod nadzorom 24 ur na dan, ne da bi vlomilec vedel, da ga opazujete, poleg tega pa nadzira še kup drugih stvari, je to zagotovo veliko boljša možnost.

Vse boste imeli pod nadzorom

Alarmni komplet AWV Plus Chuango s HD wi-fi kamero varnost zagotavlja z napredno tehnologijo. Na pametnem telefonu boste lahko – da boste zares na tekočem –preverili, kaj se v realnem času dogaja v vašem domu in nato ukrepali. V službi, na potovanju ali kjer koli drugje – daljinski nadzor vašega doma bo v dosegu kjer koli in v vsakem trenutku. AW1 Plus/Hud vozlišče, ki skrbi za vašo varnost in varnost vašega doma, deluje ves čas. Vgrajena rezervna baterija pa zagotavlja 15 ur dodatne energije v primeru izpada elektrike.

Ne bi moglo biti bolj enostavno

Z aplikacijo na pametnem telefonu si lahko kadar koli ogledate in slišite, kaj se dogaja v vašem domu. Chuangov HiFi mikrofon in zvočnik vas ne bosta pustila na cedilu, saj bosta zagotavljala kakovostno zvočno dvosmerno komunikacijo. Sistem pa omogoča tudi 24-urne video posnetke, ki se shranjujejo na vgrajeno micro SD kartico (32GB). Kamera pa vam pri zaznavanju gibanja v prostoru sama pošlje obvestilo, če tako želite. Z alarmnim sistemom Chuango boste tako uživali v pametnem in varnem domu ne glede na to, ali boste doma ali na potovanju, v službi …

Kaj pa ponoči, ko je tema, se verjetno sprašujete. Varnostni sistem ima za to vgrajene infrardeče diode, ki omogočajo jasen pogled tudi v temi. Zlikovci se torej ne bodo imeli kam skriti niti ponoči.

Dodatne možnosti

Sistem je preprosto razširljiv z dodatnimi senzorji za zaznavo plina, izteka vode, lom stekla in zaznavo odprtih vrat. Združljiv in glasovno vodljiv je tudi z Amazon ECHO-Alexa in Google Home pametnim pomočnikom.

Seveda pa vse ni omejeno samo na dom. Zadevo lahko obrnemo in sistemu namenimo nadzor delavnice, službenih prostorov, morda vikenda. Prepustite se domišljiji.


Prijavi napako v članku