Računalništvo, telefonija
19.07.2019 08:40

Deli z drugimi:

Share

Pametne ročne ure Apple odslej uradno tudi v Sloveniji

V petek, 19. julija, Telekom Slovenije pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
V petek, 19. julija, Telekom Slovenije pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch

Ljubitelji Applovih izdelkov so lani septembra lahko uživali v uradni predstavitvi povsem nove generacije pametnih ročnih ur Watch in sicer četrte generacije. Pri pametni ročni uri Apple Watch Series 4 je bil precejšnjih izboljšav deležen merilec srčnih utripov, ki nas bo pri športu opozarjal, če bomo prekoračili spodnjo ali pa zgornjo mejo, hkrati pa lahko celo prikaže krivuljo bitja srca. Slednja bo zagotovo prišla prav vsem, ki sicer imajo težavo s srcem, vsi ti podatki pa so seveda šifrirani.

Pametno ročno uro Apple Watch je bilo doslej sicer že mogoče kupiti pri nas, a le preko posrednikov, ki imajo lastno distribucijo, možno pa jo naročiti tudi preko spleta. Sedaj pa je najbolj priljubljena pametna ročna ura pri nas naprodaj tudi uradno, in sicer tako v Applovih uradnih trgovinah kot pri pooblaščenih prodajalcih, kot je na primer Telekom Slovenije. Kupcem je trenutno na voljo zgolj različica opremljena z brezžično povezavo Wi-Fi, nekoliko kasneje pa jo bo mogoče kupiti tudi s podporo mobilnemu omrežju 4G/LTE, in sicer v navezi z navidezno telefonsko kartico eSIM.

Pametno ročno uro Apple Watch lahko pri Telekomu Slovenije kupimo za 439 evrov za model za zaslonom diagonale 40 mm in 469 evrov za večji model s 44-mm zaslonom, kar je povsem enako, kot drugod po Evropi. Nakup je seveda omogočen tudi obročno, in sicer v okviru obstoječega Programa zvestobe. To sicer ne preseneča, saj pametna ročna ura podjetja Apple seveda ni ravno poceni.


Prijavi napako v članku