Življenjski slog
09.09.2021 11:45
Posodobljeno 6 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametne naprave, ki bodo poskrbele za udobje in varnost

Tako doma kot v pisarni si lahko danes omislite naprave, ki vam bodo olajšale marsikateri opravek, skrbele za vaše udobje in varnost – od pametnega zvonca do detektorja dima. Vse to je bolj dostopno kot kadar koli prej.

WOOX R9061 WiFi 1080p brezžični pametni hišni zvonec

R9061 pametni hišni zvonec je drugi model zvonca znamke WOOX, poleg znanega in uspešnega R4957.

Pametni video zvonec deluje skozi obstoječe domače Wi-Fi omrežje in vsebuje 2 bateriji tipa 18650 (2600 mAh), ki omogočata ponovno polnjenje. Ko sta bateriji popolnoma napolnjeni, lahko zdržita od 3 do 6 mesecev, odvisno od nastavitev, opozoril senzorja PIR in količine shranjenih posnetkov. Ko se baterija sprazni do 10-odstotne ravni, bo uporabnik prejel opozorilo, napolni pa jo s priloženim kablom Micro USB.

Pametni video zvonec WOOX Home lastniku doma omogoča uporabo aplikacije WOOX Home za ogled in pogovor z obiskovalcem. Vgrajeno ima infrardečo kamero, mikrofon in zvočnik visoke ločljivosti.

WOOX R4028 Smart Wifi pametni razdelilec

Z brezplačno aplikacijo Woox lahko preko svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika nadzorujete napravo, kjer koli že ste. Dokler imate dostop do interneta, lahko prek Woox pametne­ga razdelilca (3x 220V in 4x USB) kadar koli in kjer koli upravljate svoje gospodinjske aparate na daljavo. Z mobilnim telefonom na daljavo vklopite luči v dnevni sobi, čistilec zraka ali grelnik vode.  

Woox pametni razdelilec deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom. Združljiv je tudi z Amazon Alexo in Google Assistantom za upravljanje naprav z glasovnim upravljanjem. Ločena enota za upravljan­je ni potrebna. Ustvarite lahko tudi skupino za vse pametne naprave, ki jih nadzirate z enim ukazom.

Uporabite varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da običajne manjše domače naprave preobrazite v naprave, bolj priročne za uporabo.

Skrb, ali ste med potovanjem ugasnili luči in izklo­pili naprave, je zdaj preteklost. Stanje vseh naprav si lahko kadar koli ogledate prek aplikacije Woox Home in nadzorujete stikalo za vklop, pos­ledično pa prihranite tudi elektriko.

WOOX R7049 Smart Zigbee 3.0 detektor dima

Dimni alarm WOOX R7049 vas lahko ob zaznavanju dima opozori z zvokom (85 dB) in rdečo lučjo, medtem pa v realnem času pošlje obvestilo pametnemu telefonu. Preko aplikacije WOOX Home lahko deluje tudi z drugimi izdelki WOOX. Enota za dimni alarm je v več evropskih državah skoraj obvezen standard za vse domove, in ker ima večina domov več nadstropij in sob, sedaj ponujajo enojno enoto R7049 Smoke Alarm, ki jo lahko priključite k obstoječemu WOOX sistemu. Dimni alarm WOOX R7049 je namenjen uporabi v kombinaciji s WOOX R7074 kompletom, ki ga prav tako ponujajo v spletni trgovini www.pcplus.si.

WOOX R7067 Komplet Zigbee 3.0

WOOX R7067 za merjenje temperature radiatorja omogoča pameten in koristen nadzor temperature vašega radiatorja doma ali v pisarni. Komplet vsebuje centralno enoto in 2 pametni termostatski glavi za radiator. Združljiv je z asistentoma Amazon Alexa in Google Home. Nadzorujemo ga lahko preko aplikacije WOOX Home, od kjer koli in kadar koli.

WOOX R5113 LED 20W pametni zunanji reflektor s senzorjem PIR

Reflektor je edinstven pripomoček za zunanjo varnost.

Namesti se na katero koli steno, garažo ali na drug zunanji predmet, z napajalnim kablom Schucko pa ga priključite na elektriko. WOOX v primerjavi z drugimi reflektorji na trgu zagotavlja najboljšo povezljivost reflektorja R5113 s senzorjem PIR. V modul Wi-Fi so vstavili modul Bluetooth, s katerim zagotovijo, da bo aplikacija WOOX Home na vašem pametnem telefonu hitreje odkrila reflektor in omogočila nemoten proces povezovanja, povezava Bluetooth pa deluje kot podrejena do končne povezave WiFi, kar zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo in hitrejšo povezavo pri nastavitvi reflektorja v aplikaciji in omrežju WOOX Home.

Več o pametni tehnologiji na spletni strani www.pcplus.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
LED pametne svetilke pametni dom

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50