Računalništvo, telefonija
16.04.2015 15:36
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ročna ura za manj kot 55 evrov?

Pametna ročna ura No.1 SUN bo za malo denarja ponujala veliko!
Pametna ročna ura No.1 SUN bo za malo denarja ponujala veliko!

Ker gredo pametne ročne ure še vedno dobro v prodajo, se bo za vstop na izjemno hitro rastoči trg kmalu odločilo še kitajsko podjetje No.1. Njegova pametna ročna ura s prodajno oznako SUN vsaj po oblikovni plati izgleda naravnost fantastično in bo na njen račun zagotovo prepričala mnoge. Poleg tega bo novost omogočala še opravljanje telefonskih pogovorov, branje sporočil, sinhronizacijo vremenske napovedi, fotografiranje in še mnogo več.

Ker bo pametna ročna ura SUN opereljena z infrardečim vmesnikom, jo bomo lahko uporabljali celo v vlogi infrardečega upravljavca za televizorje in druge večpredstavnostne naprave. Tu naj bi bili na voljo še celo merilec srčnih utripov, števec korakov, merilec aktivnosti med spanjem in še mnogo več. Preko brezžične tehnologije Bluetooth pa bo mogoče priključiti slušalke za poslušanje glasbe, kar bo seveda prišlo več kot v upoštev pri teku in preživljanju prostega časa.

Zaslon pametne ročne ure No.1 SUN bo razpolagala še z zaslonom na dotik, medtem ko ji bo dovoljšnjo avtonomijo delovanja zagotovila baterija kapacitete 350 miliamper ur. Novost naj bi za nameček ponujala še povezavo USB in naj bi bila odporna na vodo in prah. Ker pa bo za pametno ročno uro NO.1 SUN v prosti prodaji na Kitajskem potrebno odšteti zgolj preračunanih 55 evrov, bo ta skoraj zagotovo šla v prodajo kot za stavo.


Prijavi napako v članku