Računalništvo, telefonija
20.06.2013 14:12
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Osvoji kompaktni digitalni fotoaparat Nikon

Slovenci poleti radi odhajamo na počitnice. Odpravljamo se lenarit na morje, pohajati po hribih in taboriti v naravo tako doma kot v tujini. Prijetne spomine radi posnamemo s fotoaparati. Ker s sabo ne moremo vzeti vsega, si želimo tanke in kompaktne digitalne fotoaparate.
Preverite svoje znanje o Sloveniji in se potegujte za 3 kompaktne digitalne fotoaparate Nikon.
Preverite svoje znanje o Sloveniji in se potegujte za 3 kompaktne digitalne fotoaparate Nikon.

Tanke naprave so moderne in tudi digitalne naprave niso izjema. Ljudje želijo tanke naprave, kot so mobilni telefoni, televizije, računalniški monitorji in še več. Lepota takšnih naprav je v elegantnem videzu, lahkoti naprave in enostavnem rokovanju z njo. Te kompaktne naprave so odlične za mlade odrasle, starše z mladimi otroki in tiste, ki želijo poslikati vse. Prednosti takšnih fotoaparatov so številne. Zaradi majhnosti jih lahko enostavno nosimo in uporabljamo povsod. Kljub temu da so dražji od klasičnih fotoaparatov, imajo ponavadi manj zakasnitve in bolj napredne možnosti. Kljub majhnosti pa imajo dovolj megapikslov, da povečajo slike na skoraj vse velikosti.

Na Facebook strani Mojaobčina.si prirejamo nagradno igro, kjer se lahko potegujete za 3 kompaktne digitalne fotoaparate Nikon serije Coolpix. Nikon je ena izmed najbolj priznanih znamk na področju fotoaparatov.

  1. nagrada je digitalni fotoaparat Nikon Coolpix S100. Ta 16 megapikselski fotoaparat z ultra tankim ohišjem ima 5x optični zum in 8,7 cm velik zaslon na dotik. Pohvali se tudi z enostavnim upravljanjem.
  2. nagrada je digitalni fotoaparat Nikon Coolpix S80. Tudi ta aparat se lahko pohvali z ultra tankim ohišjem, 5x optičnim zumom in 8,8 cm velikim zaslonom na dotik. Z njegovim 14 megapikselskim senzorjem boste ustvarili odlične počitniške fotografije.
  3. nagrada je digitalni fotoaparat Nikon Coolpix S70. Tudi ta kompakten fotoaparat ima 5x optični zum in 8,8 cm velik zaslon na dotik. Poleg všečnega izgleda se lahko pohvali še z 12 megapikselskim senzorjem, ki bo poskrbel za lepo shranjene trenutke z vašega dopusta.
  4. nagrada je studijsko fotografiranje in izdelava šestih fotografij velikosti 13 x 18 cm.
  5. nagrada je bon za izdelavo 150 fotografij do velikosti 11 x 15 cm.

V nagradni igri boste preverili svoje znanje o Sloveniji, saj morate za sodelovanje pravilno rešiti Kviz o Sloveniji. Sodelujte na Facebook strani Mojaobčina.si in se potegujte za te izvrtsne nagrade.


Prijavi napako v članku