Digitalizacija
15.09.2021 12:38
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ostanite v igri! Postanite inženir informatike

Idealna kombinacija študija: 100 % online študij + predavanja in vaje.
Če ste tudi vi med tistimi, ki vas privlači področje informatike, se pridružite aktualnemu višješolskemu programu Informatika, ki ga izvajajo na Višji strokovni šoli DOBA.
Če ste tudi vi med tistimi, ki vas privlači področje informatike, se pridružite aktualnemu višješolskemu programu Informatika, ki ga izvajajo na Višji strokovni šoli DOBA.

Računalništvo in informatika sta zelo zanimivi področji, kjer je delo zanimivo, služba pa skoraj zagotovljena, saj mnoge raziskave potrjujejo, da je inženir informatike eden najbolj perspektivnih poklicev prihodnosti.

Če ste tudi vi med tistimi, ki že imate veliko znanja s področja informatike in vam manjka samo še diploma ali pa je informatika področje, ki vas tako zelo privlači, da si želite stopiti v svet IT-ja, se pridružite aktualnemu višješolskemu programu Informatika, ki ga že vrsto let izvajajo na Višji strokovni šoli DOBA. Na Višji strokovni šoli DOBA so sicer specialisti za digitalni – 100 % online študij, a program Informatika zaradi specifike programa izvajajo v kombinirani obliki. Tako boste imeli 70 % predmetov v celoti online, pri predmetih, kjer so potrebna srečanja, pa se boste s predavateljem srečali v živo v sodobno opremljenih učilnicah v Mariboru.

»Kombinirani študij mi je omogočil najboljšo razporeditev časa, saj online del predmeta omogoča maksimalno prilagodljivost. Hkrati pa smo na srečanjih s predavatelji v živo razjasnili marsikatero nejasnost in si tudi medsebojno pomagali,« pravi Željko Lukić, študent.

Velika ponudba študijskih programov s področja informatike

Ponudbe za višješolski študij Informatika je v Sloveniji kar nekaj, zato je pomembno, da pred odločitvijo dobro razmislite. Vsebinsko so študijski programi enaki, zato se pozanimajte, kaj so prednosti, ki jih posamezne višje šole ponujajo. Povprašajte diplomante in študente o njihovih izkušnjah, o skrbi za študente, da ti niso le številke, o opravljanju izpitov … Pozanimajte se o načinu študija in o tem, ali lahko študij nudi še kaj več kot ostali!

Najbolj pomembna so praktična znanja

Danes je pomembno, da lahko pridobljena znanja takoj začnete uporabljati v praksi. Zato dajejo na višji strokovni šoli Doba velik poudarek praktičnim vajam. Skozi celoten študij vas aktivno vodijo predavatelji in mentorji, ki niso zgolj teoretiki, temveč strokovnjaki s področja, ki ga predavajo. Priložnost pa boste imeli spoznati priznane strokovnjake, ki se vam bodo pridružili kot gostujoči predavatelji.

Diploma odpira vrata do boljšega življenja

Dobini diplomanti programa se zaposlujejo v najrazličnejših podjetjih, upravnih organih, javnih podjetjih, zavodih, bankah, zavarovalnih družbah, izobraževalnih ustanovah … Delovna mesta, na katerih se zaposlujejo, so spletni programer, informatik, administrator, vzdrževalec programske opreme, prodajni svetovalec …

Popust za vpis v času od 15. do 22. septembra

Prvi korak boste naredili že, če boste obiskali spletno stran www.doba.si in se udeležili informativnega dne, kjer vam bodo sodelavci Dobe natančno predstavili program in način študija. In ne spreglejte, če se boste v program Informatika vpisali v času od 15. do 22. septembra, boste prejeli 120,00 EUR popusta.

Izberite študij Informatike na Višji strokovni šoli Doba in pridobili boste veliko!

  • V dveh letih boste pridobili višjo izobrazbo in izboljšali svoj ugled.
  • Svoja znanja boste bogatili s praktičnimi vajami in primeri iz prakse.
  • Ustvarili si boste možnosti za napredovanje, novo službo, višjo plačo.
  • Študij je prilagojen zaposlenim študentom.
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanja izobraževanja na daljavo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več