Obvestila podjetij
22.02.2011 13:51
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Osnove računovodstva za podjetnike + darilo

Obveščamo vas, da podjetje SAOP d.o.o. pripravlja seminar na temo Osnovne računovodstva za podjetnike.
Osnove računovodstva za podjetnike + darilo
Osnove računovodstva za podjetnike + darilo

Na seminarju boste spoznali osnove računovodstva, ki jih mora poznati vsak podjetnik. Za zaključek vam bo predavateljica prikazala še praktično uporabo najbolj priljubljenega spletno računovodskega programa miniMAX. Program omogoča, da prevzamete knjigovodski del v svoje roke in ste tako vedno na tekočem z vašim poslovanjem. Posledično prihranite računovodske stroške.

Preverite koristi, ki vam jih prinaša uporaba miniMAX-a

Redna cena seminarja znaša 39,90 € + DDV. Za tiste, ki se boste odločili za uporabo miniMAXa, vam bomo kotizacijo odšteli pri mesečni licenčnini. Tako bo seminar za vas brezplačen.

DNEVNI RED IN TERMINI >>>

Prijavo pošljite na elektronski naslov seminarji@saop.si. Za dodatne informacije jih lahko pokličete na telefonsko številko 05/ 393 40 16.

Vabljeni, da izboljšate vaše poslovanje in prihranite pri računovodskih stroških!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku