Loading Dogodki

← Back to Dogodki

Verlag Dashöfer d.o.o.

+386 1 434 55 29||https://www.dashofer.si/

Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti – ponujajo jim aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje in izobraževanja s področja davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega in pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj. Aktualne zakonodajne spremembe tolmačijo na bralcu prijazen način – njihovii uporabniki so tako seznanjeni z vsemi novostmi, napotki za pravilno izvajanje zakonskih določb v praksi, hkrati pa poskrbijo tudi za individualno reševanje vaših dilem.

Pri založbi Verlag Dashöfer:

  • izdajajo strokovno literaturo
  • organizirajo konference, strokovna srečanja in certificirana izobraževanja
  • organizirajo strokovne seminarje in seminarje po meri podjetja
  • rešujejo individualna vprašanja in dileme naročnikov
  • omogočajo takojšno rešitev problema na spletnih seminarjih in spletnih klepetalnicah v živo
  • neprestano sledijo razvoju, raziskujejo potrebe na trgu in zagotavljajo najboljše rešitve.

april 2021

Zaposlovanje tujcev in napotitve na delo v tujino WEBINAR

21.04.2021 od 9:00 do 13:00

Zaposlovanju tuje delovne sile v času epidemije korona virusa ima svoje značilnosti in pasti za delodajalce in naročnike storitev s strani tujih ponudnikov. Država v času epidemije sprejema različne ukrepe, s katerimi poskuša na eni strani ohraniti stabilnost in ravnotežje na trgu dela, po drugi strani pa so ukrepi namenjeni ohranitvi obstoječih delovnih mest oziroma ohranitvi aktivnosti delovne sile. Na praktičen in uporaben način vam bomo približali predpisane postopke, predstavili spremembe tujske zakonodaje v zvezi z zaposlovanjem tuje delovne sile,…

Preberite več »
Share
Pripravljate dogodek/webinar in bi ga radi objavili na naši spletni strani? Pišite nam na mail maja@stromboli.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 620 88 00.

Deli z drugimi:
Share