Računalništvo, telefonija
14.04.2015 10:56
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Optoma prevzela avdio podjetje NuForce

Optoma prevzela avdio podjetje NuForce
Optoma prevzela avdio podjetje NuForce

Optoma, vodilna mednarodna znamka v svetu projektorjev, je prevzela podjetje NuForce Inc., premium izdelovalca avdio opreme za končne uporabnike.

»Optoma je zgradila svoj ugled ob ustvarjanju visoko kakovostnih projektorjev«, je povedal Len Carlton, direktor Optome EMEA. »Avdio področje je logično nadaljevanje za Optomo, saj lahko zdaj združujemo odličen video z vrhunskim zvokom.«.

NuForce je sicer poznan po čistem dizajnu in superiornem zvoku. Linija avdio izdelkov NuForce bo zajemala komplementarne izdelke za domači kino, ki se lepo skladajo z obstoječimi Optoma rešitvami, brezžične sisteme, ki bodo dostavili kristalen HiFi zvok tudi iz vaših prenosnih mobilnih naprav ter slušalke za premium izkušnjo poslušanja kjerkoli že ste. Linija bo seveda vključevala še večkrat nagrajeni NuForce digitalni ojačevalec ter digitalno-analogne pretvornike (DAC).

»Zvok je zelo pomemben del domače zabave. Kino velikost slike skupaj z odličnim zvokom lahko transformirajo prav vsako dnevno sobo« še dodaja Justin Halls, vodja marketinga pri Optoma.

Nova zvočna linija Optoma NuForce bo kmalu na voljo pri Center projekcije, kjer vam bo izkušena ekipa, ki se že 20 let ukvarja izključno s prodajo projekcijske opreme, svetovala optimalni izbor glede na vaše potrebe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku