Računalništvo, telefonija
24.09.2020 13:00

Deli z drugimi:

Share

Online študij INFORMATIKE je zadetek v polno

.. Ste vedeli, da lahko na ERUDIO visoki strokovni šoli študij opravite v celoti ONLINE, kar od doma? ..
Online študij INFORMATIKE je zadetek v polno
Online študij INFORMATIKE je zadetek v polno

Če ste se našli v prvem stavku, nujno preberite članek do konca, saj vam bo branje vzelo manj kot 2 minuti, lahko pa vam spremeni celo življenje.

Danes je izredno pomembno, da morebitni ukrepi zaradi pandemije Covid-19 ne bodo v nedogled podaljšali vašega študija. Rešitev za to vam ponuja ERUDIO izobraževalni center z ONLINE izobraževanji.

ERUDIO je tukaj v prednosti, saj so tovrstna izobraževanja izvajali že v predkoronskem času in imajo z izvedbo ONLINE študija že dolgoletno tradicijo. Danes pa je očitno bolj kot kadarkoli prej online izobraževanje kot ustvarjeno zato, da lahko vlagamo v svoj osebni in karierni razvoj, ne da bi pri tem ogrožali svoje zdravje.

Študij v ERUDIO izobraževalnem centru poteka na tri možne načine: Klasik, Fleksi online in Premium online. Pri Klasik načinu gre za klasičen študij, dobite pa spletni dostop do gradiv. Fleksi online je vmesna različica, kjer lahko obiskujete klasična ali online predavanja, izpite pa opravljate na klasičen način. Premium online je »čistokrven« online študij, pri katerem lahko vse, vključno z izpiti, opravljate prek spleta. Ni kaj, gre za študij, ki je v koraku s časom, opravljate pa ga lahko kjerkoli. Z online študijem lahko prihranite ogromno časa in denarja, za nekatere pa je zaradi službenih ali družinskih obveznosti tudi edini možen način študija, saj omogoča ogled predavanj z zamikom – kjerkoli in kadarkoli vam to ustreza.

Postanite inženir informatike

Iščete študij, ki bo prilagojen vašim potrebam? Za vas je verjetno najbolj zanimiv 2 letni izredni študij informatike. Študij je zasnovan modularno, s predavanji dvakrat tedensko v popoldanskem času, urnik pa dobite za celo leto vnaprej, da lahko ustrezno uskladite svoje obveznosti. Študij informatike, ki ga ponuja ERUDIO Višja strokovna šola, temelji na praktičnem delu in z visoko usposobljenimi predavatelji iz stroke.

Po dokončanem študiju informatike bo oblikovanje spletnih strani, vzpostavljanje informacijskega omrežja ter vzdrževanje sistemske in programske opreme mala malica. Po opravljenem študiju pridobite VI. stopnjo izobrazbe in ponosno boste lahko v svoj podpis dodali naziv Inženir informatike.

POPUST PRI ŠOLNINI V VREDNOSTI 30 € ZA BRALCE RAČUNALNIŠKIH NOVIC!

Vpis še do 31. oktobra

Želite izjemno uporaben in praktičen študij in delo, ki bo tudi v prihodnosti med najbolj iskanimi poklici na trgu dela? Ne odlašajte z vpisom, saj je število mest omejeno!

Smo pritegnili vašo pozornost? Nič nenavadnega, saj vam ERUDIO omogoča rast na vseh področjih. Študentje zanje niste le stranke, ampak partnerji, in tako vas tudi obravnavajo.

Več informacij pa najdete na njihovi spletni strani www.erudio.si.

Izjave diplomantov:

  • “S študijem sem bil zelo zadovoljen, predvsem zato, ker sem praktično vse lahko opravljal online.” Marjan, diplomant ERUDIO višje šole
  • Zelo dobra organizacija in vrhunska strokovnost profesorjev.” Dejan, diplomant ERUDIO višje šole
  • “Super izkušnja, dobil sem veliko uporabnih praktičnih znanj, ki jih potrebujem pri delu.” Blaž, diplomant ERUDIO višje šole


POPUST PRI ŠOLNINI V VREDNOSTI 30 € ZA BRALCE RAČUNALNIŠKIH NOVIC!


Prijavi napako v članku