Računalništvo, telefonija
15.11.2021 11:09
Posodobljeno 5 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Omislite si kontaktni center prihodnosti

Podjetja za uspešno komuniciranje s strankami, ki je pogosto ključno za dobro poslovanje, potrebujejo kontaktni center. Zanesljiv. Enostaven. Kjerkoli. Kadarkoli.

Vsakdo, ki se je že soočil s potrebo in idejo po kontaktnem centru ve, da je komunikacija s strankami lahko enostavna, če vse deluje tako, kot mora, v nasprotnem primeru pa nočna mora. Vsekakor pa velja pravilo, da je dobra komunikacija s strankami in znotraj podjetja ključ do uspeha.

V času, ki ga zaznamuje Covid-19 je bolj kot kadarkoli prej pomembna komunikacija preko raznih komunikacijskih orodij in kanalov. Hitro naletimo na težavo preobilice vsega, kar nam je na voljo, hkrati pa imamo več različnih telefonskih številk, aplikacije niso dosegljive na vseh napravah, hkrati pa bi radi uporabljali še telefon. To zahteva rešitev, ki vse skupaj poveže, ki je zanesljiva, enostavna, na voljo kjerkoli in kadarkoli ter seveda varna.

Brez nameščanja strojne in programske opreme

Ncontactcenter je razširitev za NFON-ovo telefonsko napravo v oblaku, imenovano Cloudya. Je popolna, s funkcijami bogata rešitev za učinkovito in transparentno večkanalno komunikacijo prek spletnega brskalnika. Nudi fleksibilnost in varnost – in to celo brez potrebe po nameščanju strojne in programske opreme. Za to poskrbi oblačna platforma, na katero se lahko zanesete.

Ncontactcenter je idealna rešitev za:

  • podjetja, ki želijo dosledno uporabniško izkušnjo na vseh kanalih – od telefona do družbenih medijev;
  • podjetja, ki potrebujejo merljivo učinkovitost za stranke;
  • podjetja, ki želijo obsežno izhodno komunikacijo ali reklamne kampanje.

Če bi morali strniti prednosti Ncontactcenter pred ostalimi ponudniki v tri točke, bi izpostavili izboljšano kakovost storitve in s tem ohranitev strank ter pridobivanje novih; povečano učinkovitost, ki jo lahko izmerimo z indikatorji zmogljivosti in s poročili, narejenimi po meri; ter izkušnjo brez težav – vsi uporabniki storitve Ncontactcenter imajo enako uporabniško izkušnjo s hitro krivuljo učenja.

Možnostim kar ni konca

Ncontactcenter omogoča hitro integracijo s poslovnimi rešitvami CRM, PLM, ERP. Poleg tega lahko v eni aplikaciji komunicirate preko whatsappa, spletnega klepeta, kratkih SMS sporočil, e-pošte …

ACD – avtomatizirana distribucija klicev s pomočjo večkanalne komunikacije in standardnega vmesnika REST API za integracijo CRP.

IVR – interaktivni glasovni odziv.

Oblikovanje in optimizacija klicev – enostaven dizajn in optimizacija poteka klicev z uporabo funkcije »povleci in spusti« (drag and drop).

Predogled klicanja – podpira tudi prenos podatkov o strankah. Poleg tega imate možnosti klicanja na klik, prilagodljivega časa klicanja, opomb o številu poskusov in trajanju povezave.

Snemanje – prilagodljiva funkcija snemanja in predvajanja za zagotavljanje še višje kakovosti storitev.

Poročila – vključno s prilagodljivimi dnevniki, statistiko, poročili agentov in skupin. Na voljo je dvajset standardnih poročil in še več.

Social media messenger – V Ncontactcentru lahko različne kanale družbenih omrežij razdelite kot dogodke.

NFON-ove rešitve so vse, kar potrebujete za uspešno komunikacijo v podjetju.

Odkrijte vse prednosti storitve Ncontactcenter. Več o rešitvi najdete TUKAJ.

*Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft

Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Teams NFON Integration

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več