Računalništvo, telefonija
Telefonija
Paketi in akcije
15.11.2021 11:09
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Omislite si kontaktni center prihodnosti

Podjetja za uspešno komuniciranje s strankami, ki je pogosto ključno za dobro poslovanje, potrebujejo kontaktni center. Zanesljiv. Enostaven. Kjerkoli. Kadarkoli.

Vsakdo, ki se je že soočil s potrebo in idejo po kontaktnem centru ve, da je komunikacija s strankami lahko enostavna, če vse deluje tako, kot mora, v nasprotnem primeru pa nočna mora. Vsekakor pa velja pravilo, da je dobra komunikacija s strankami in znotraj podjetja ključ do uspeha.

V času, ki ga zaznamuje Covid-19 je bolj kot kadarkoli prej pomembna komunikacija preko raznih komunikacijskih orodij in kanalov. Hitro naletimo na težavo preobilice vsega, kar nam je na voljo, hkrati pa imamo več različnih telefonskih številk, aplikacije niso dosegljive na vseh napravah, hkrati pa bi radi uporabljali še telefon. To zahteva rešitev, ki vse skupaj poveže, ki je zanesljiva, enostavna, na voljo kjerkoli in kadarkoli ter seveda varna.

Brez nameščanja strojne in programske opreme

Ncontactcenter je razširitev za NFON-ovo telefonsko napravo v oblaku, imenovano Cloudya. Je popolna, s funkcijami bogata rešitev za učinkovito in transparentno večkanalno komunikacijo prek spletnega brskalnika. Nudi fleksibilnost in varnost – in to celo brez potrebe po nameščanju strojne in programske opreme. Za to poskrbi oblačna platforma, na katero se lahko zanesete.

Ncontactcenter je idealna rešitev za:

  • podjetja, ki želijo dosledno uporabniško izkušnjo na vseh kanalih – od telefona do družbenih medijev;
  • podjetja, ki potrebujejo merljivo učinkovitost za stranke;
  • podjetja, ki želijo obsežno izhodno komunikacijo ali reklamne kampanje.

Če bi morali strniti prednosti Ncontactcenter pred ostalimi ponudniki v tri točke, bi izpostavili izboljšano kakovost storitve in s tem ohranitev strank ter pridobivanje novih; povečano učinkovitost, ki jo lahko izmerimo z indikatorji zmogljivosti in s poročili, narejenimi po meri; ter izkušnjo brez težav – vsi uporabniki storitve Ncontactcenter imajo enako uporabniško izkušnjo s hitro krivuljo učenja.

Možnostim kar ni konca

Ncontactcenter omogoča hitro integracijo s poslovnimi rešitvami CRM, PLM, ERP. Poleg tega lahko v eni aplikaciji komunicirate preko whatsappa, spletnega klepeta, kratkih SMS sporočil, e-pošte …

ACD – avtomatizirana distribucija klicev s pomočjo večkanalne komunikacije in standardnega vmesnika REST API za integracijo CRP.

IVR – interaktivni glasovni odziv.

Oblikovanje in optimizacija klicev – enostaven dizajn in optimizacija poteka klicev z uporabo funkcije »povleci in spusti« (drag and drop).

Predogled klicanja – podpira tudi prenos podatkov o strankah. Poleg tega imate možnosti klicanja na klik, prilagodljivega časa klicanja, opomb o številu poskusov in trajanju povezave.

Snemanje – prilagodljiva funkcija snemanja in predvajanja za zagotavljanje še višje kakovosti storitev.

Poročila – vključno s prilagodljivimi dnevniki, statistiko, poročili agentov in skupin. Na voljo je dvajset standardnih poročil in še več.

Social media messenger – V Ncontactcentru lahko različne kanale družbenih omrežij razdelite kot dogodke.

NFON-ove rešitve so vse, kar potrebujete za uspešno komunikacijo v podjetju.

Odkrijte vse prednosti storitve Ncontactcenter. Več o rešitvi najdete TUKAJ.

*Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Teams NFON Integration


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več