Digitalizacija
12.10.2021 08:06
Posodobljeno 6 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Že veste, kakšna je popolna poslovna telefonija? V oblaku!

Telefonija v oblaku ponuja največjo možno prilagodljivost. Zakaj? Infrastrukturo zagotavlja ponudnik, stranke pa plačujejo le toliko, kot porabijo.

Preprosta, varna in prilagodljiva rešitev za poslovno telefonijo je popoln paket, ki si ga želi vsako podjetje. Izbira ponudnika je lahko slepa ulica, s pravim ponudnikom in rešitvijo pa je otročje lahka. Oblačne rešitve so vse bolj razširjene in tudi svet telefonije se jim ni izognil. In ne samo to, prinesle so najboljšo rešitev, ki jo lahko telefonija ponudi. Telefonija PBX v oblaku bistveno zmanjša stroške podjetja in se še posebej izkaže v podjetjih, ki so razpršena na več lokacij.

Zamenjajte vse storitve za eno popolno

Imate v podjetju nestabilno telefonijo? Še vedno uporabljate več telefonskih številk na več lokacijah, poleg tega pa še rešitve za sodelovanje? Deluje vse skupaj nepovezano in zato komunikacija v podjetju ni tako učinkovita, kakor bi lahko bila?

Ko beseda naleti na PBX telefonijo v oblaku, ne moremo mimo novega ponudnika na slovenskem trgu, podjetja NFON. Njihove rešitve temeljijo na oblačnem telefonskem sistemu Cloudya. Vključujejo aplikacije, posebej prilagojene poslovnim zahtevam, kot je na primer Ncontactcenter, ki ponuja intuitivne funkcije in lahko integrira številne druge poslovne aplikacije. Velika prednost rešitve, ki jo ponuja NFON, je integracija z Microsoft Teams, ki podjetjem omogoča povezavo priljubljenih Teamsov z rešitvijo Cloudya. Tako lahko vsako podjetje uvede svojo individualno komunikacijsko rešitev, ki se po potrebi dodatno širi s povečanjem obsega poslovanja in z nastajajočimi trendi digitalizacije.

Želite popolno komunikacijsko storitev, ki jo lahko hitro aktivirate? Poleg tega iščete rešitev, ki je varna in fleksibilna? Potem je to NFON – ponudnik, ki je prisoten po vsej Evropi in eno od desetih najbolj inovativnih evropskih podjetij.

Rešitev, prilagojena času, v katerem živimo

Dejstvo je, da so se podjetja znašla pred številnimi izzivi, zaposleni so bolj kot kadar koli prej razdeljeni po več lokacijah ali delajo od doma, pri tem pa je učinkovita komunikacija izrednega pomena in pogosto odločilen konkurenčni dejavnik.

Že omenjeni Microsoft Teams se je izkazal kot eno najboljših orodij za sodelovanje. Platforma je del Microsoft Office 365 in delovnim skupinam omogoča klepete, zapiske, izmenjavo dokumentov in spletna srečanja. Microsoft Teams vključuje tudi glasovne funkcije, vendar pri njem ni poudarek na telefoniji. In na tej točki nastopi Nvoice for Microsoft Teams: NFON – edini vseevropski ponudnik PBX v oblaku, ki združuje Microsoft Teams in Cloudya, telefonski sistem v oblaku.

Ena telefonska številka kjerkoli, kadarkoli, na vseh napravah

Z eno telefonsko številko na vseh napravah in enim elektronskim poštnim naslovom so zaposleni ves čas povezani. Tudi v primeru, ko ni internetne povezave ali pa je ta slaba, se sistem poveže v mobilno omrežje in komunikacija nemoteno teče dalje. Tarifni model, ko podjetje storitev plača glede na porabo, omogoča plačevanje zgolj tistih storitev, ki jih zaposleni uporabljajo. S Cloudya lahko pozabite na star telefonski sistem, dolgoročne pogodbe in težave pri vzdrževanju. Zaposleni so vedno na voljo tako v sklopu programske opreme Microsoft Teams kot tudi prek svoje običajne telefonske številke.

Cloudya Meet & Share

S Cloudya Meet & Share boste lažje stalno v stiku znotraj podjetja, s strankami in z ostalimi poslovnimi partnerji. Na voljo je za vse NFON uporabnike, ki imajo zakupljeno možnost Business Premium. V beta fazi je nova funkcija na voljo prek aplikacije Cloudya Web & Desktop, kasneje pa bodo na voljo tudi različice za mobilne naprave.

Meet & Share izpolnjuje zahteve podjetij za učinkovitejšo poslovno komunikacijo. Vključuje skupno rabo videa in zaslona, kot smo vajeni v »novi normalnosti«. Vse to prek varne strežniške infrastrukture podjetja NFON, ki se nahaja v Nemčiji.

NFON je tako uresničil vizijo svobode v poslovnem komuniciranju. Zanesljiva in kakovostna povezljivost je le še češnja na torti IP telefonije Cloudya.

Več lahko najdete na www.nfon.com. Dosegljivi so tudi na e-naslovu cee@nfon.com ali na telefonski številki +386 1777 1556. (vsebino zagotavlja NFON)

* Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft

Vas zanima več iz te teme?
oblak

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več