Strojna oprema
30.11.2005 14:47

Deli z drugimi:

Share

Olympus High Speed xD-Picture Card


Za prave 3-D učinke si velja ogledati “papirnato” predstavitev/primerjavo. Žal zadeva za doseganje bistva potrebuje tudi posebna 3D očala.

Olympus fotografom zdaj ponuja novo, izjemno pomnilniško kartico High Speed xD-Picture Card, ki omogoča zelo hiter zajem slike in neverjetne slikovne učinke. Nova pomnilniška kartica High Speed xD-Picture Card, uporabljana v kombinaciji z Olympusovimi digitalnimi kamerami in programsko opremo, uporabnikom omogoča ustvarjanje osupljivih ‘umetniških učinkov’ in tudi tridimenzionalnih slik.

Svoje najljubše posnetke lahko spremenite v zanimive stripe, oljne slike, akvarele ali pa jih preoblikujete s pomočjo 3-D funkcije. Nove možnosti zagotavljajo uporabnikom kamer Olympus veliko zabave, tako pri iskanju popolnega posnetka, kot tudi pri preoblikovanju podob.

Tudi popolno osvetljena, jasna slika ne izraža prav vedno tistega želenega razpoloženja. Strokovnjaki vam bodo potrdili, da digitalna fotografija ponuja pravo rešitev. Ta bo še bolj učinkovita, ko bo na tržišče prišla nova Olympusova pomnilniška kartica High Speed xD-Picture Card.

Učinki ‘Oljna slika’, ‘Strip’ in ‘Akvarel’ spremenijo posnetek-fotografijo v sliko, poudarijo ključne elemente slike in zanemarijo nepomembne detalje. Priloženi vzorčni posnetki kažejo, kaj vse je mogoče!

Pri res dobrih posnetkih imate občutek, da slika kar sili iz okvirja. Nova ‘3-D funkcija’ ta učinek še poveča. Sedaj ga je lažje doseči kot kdajkoli doslej – pri gledanju skozi 3-D filtrirna očala, slika pridobi na trdnosti in globini. Posnetek lahko predvajate na zaslonu ali natisnete na papir.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več