Strojna oprema
02.06.2005 06:55
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Olympus µ DIGITAL 800


Mju je že pri številki 800

Z modelom µ DIGITAL 800 Olympus postavlja novo definicijo učinkovitosti in privlačnega videza v digitalni fotografiji. V kompaktnem, na vremenske razmere odpornem kovinskem ohišju v sijajni temno modri ali srebrni barvi se skriva moč 8 milijonov slikovnih točk.

Razen zagotovljeno odličnih slik ne glede na pogoje fotografiranja pa ta privlačna kamera s 3-kratnim optičnim zoomom omogoča tudi zelo veliko svobodo pri fotografiranju. Zahvaljujoč povsem novi tehnologiji ‘Bright Capture’, so lahko fotografi zdaj brez skrbi za rezultate fotografiranja v izjemno slabih svetlobnih pogojih; ta tehnologija prinaša novosti, o katerih v prejšnjih časih niti sanjati ni bilo mogoče. Objekt si lahko ogledate na zelo velikem 6,4-cm LCD zaslonu tudi pri zelo šibki svetlobi, kar omogoča enostavno fotografiranje tudi ponoči. Podnevi pa tehnologija HyperCrystal, uporabljena za zaslon LCD, zagotavlja širok kot gledanja in jasno sliko tudi pri močni sončni svetlobi.

Ta model ponuja fotografu ogromno različnih možnosti, ki odpirajo pot do ravno pravšnje slike. Razen možnosti povsem samodejnih nastavitev v programiranem samodejnem načinu je fotografu na voljo 19 tematskih programov z že pripravljenimi optimalnimi nastavitvami za najrazličnejše situacije – od fotografiranja pejzažev v prelepem naravnem okolju, izraznih portretov ali počitniških posnetkov na plaži ali na snegu. V večini primerov vam sploh ni treba odpreti priročnika z navodili za uporabo – vgrajena funkcija Vodnika fotografu na zaslonu LCD predstavi namen in priporočeno uporabo za različne funkcije.


Prijavi napako v članku